Fotbal intern

Păreri îndoielnice despre Ovidiu Popescu, fundaș stânga în FCSB – CFR Cluj: „Mi se pare surprinzător!”

19.03.2021 | 20:39
Pareri indoielnice despre Ovidiu Popescu fundas stanga in FCSB  CFR Cluj Mi se pare surprinzator
ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu a fost ales de Toni Petrea să evolueze pe postul de fundaș stânga în derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, în condițiile în care formația „roș-albastră” îl are la dispoziție și pe Ionuț Panțîru pentru postul respectiv.

FANATIK a anunțat și anticipat în exclusivitate planul tactic surprinzător al lui Toni Petrea pentru confruntarea cu CFR Cluj

ADVERTISEMENT

Constantin Zotta și Dan Alexa s-au declarat surprinși de poziționarea în teren al lui Ovidiu Popescu, dar i-au remarcat calitățile polivalente, pe care le-a arătat de-a lungul timpului la FCSB.

Păreri îndoielnice despre poziția de fundaș stânga a lui Ovidiu Popescu

Dan Alexa a recunoscut că este surprins de poziția pe care Toni Petrea i-a dat-o lui Ovidiu Popescu pentru partida cu CFR Cluj, glumind pe seama faptului că fotbalistul „roș-albaștrilor” a jucat pe toate posturile, mai puțin cel de portar.

ADVERTISEMENT

„Doar portar nu a jucat Ovidiu Popescu, în rest a luat toate posturile la rând. Mi se pare surprinzător că joacă pe postul de fundaș stânga, în timp ce Panțîru stă pe bancă”, a spus Dan Alexa la TV LookSport.

„Orice club își dorește să aibă câțiva jucători polivalenți de valoare. Ăsta e un atuu al lui Ovidiu Popescu în acest moment. Dar vorbim de două poziții, maxim trei”, a spus și Constantin Zotta la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea e sigur pe alegerea făcută

Toni Petrea a vorbit înainte de startul partidei și a recunoscut că nu are emoții în privința noii poziții a lui Ovidiu Popescu: Se poate spune că am intrat deja în play-off. E un meci greu, un derby. CFR e o echipă foarte experimentată, foarte agresivă, dar noi vrem să câștigăm în seara asta, avem de partea noastră tinerețea și dorința de a învinge în seara asta.

Da, și-a dat autogolul atunci când Ovidiu Popescu a jucat fundaș stânga, dar a fost la o fază fixă, nu din pozționarea din teren. El e un jucător matur, polivalent și a demonstrat de-a lungul timpului că poate juca pe mai multe poziții. Am considerat o mișcare bună să îș jucăm în bandă.

ADVERTISEMENT

Înainte de fiecare meci ne dorim să câștigăm, sper că în seara asta să spargem gheața și să obținem o victorie. Am fost nevoiți să aducem câțiva tineri de la echipa a doua. Vukusic s-a accidentat și el acum două zile, dar asta este”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 3,05 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT