Fotbal international

Pariuri Mondiale la meciul Olanda – Qatar. „Portocala mecanică” se pregătește de optimi

Olanda - Qatar este meciul care deschide ultima etapă a fazei grupelor de la turneul final, iar Betano oferă o serie de pariuri mondiale.
28.11.2022 | 20:51
Pariuri Mondiale la meciul Olanda  Qatar Portocala mecanica se pregateste de optimi
Olanda - Qatar este meciul care deschide ultima etapă a fazei grupelor de la turneul final, iar Betano oferă o serie de pariuri mondiale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Olanda a avut șansa de a-și asigura calificarea în optimi încă din runda precedentă, dar s-a împiedicat în fața Ecuadorului.

Olanda – Qatar vine cu o serie de pariuri mondiale

Partida Olanda – Qatar, din ultima etapă a Grupei A de la Cupa Mondială, se va disputa marți, 29 noiembrie, de la ora 17:00, pe „Al Bayt Stadium” din Al Khor, iar Betano pune la dispoziție un pachet impresionant de Pariuri Mondiale.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Louis van Gaal este una plăcută ochiului, care practică un fotbal deschis, dar căreia îi lipsește acel sadism de a închide jocul atunci când se află în avantaj. Așa s-a întâmplat și cu Ecuadorul, care a profitat de inocența europenilor pentru a continua lupta de calificare.

Deși pare lipsită de experiență în anumite momente, Olanda rămâne o forță în fotbalul mondial și asta se vede și din faptul că a ajuns la 17 partide consecutive fără înfrângere în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Iar seria poate continua, mai ales că următoarea adversară este Qatarul, care nu mai are nicio șansă de calificare și al cărei singur obiectiv rămas este onoarea. Dar gazdele competiției au arătat modest în primele două întâlniri și e greu de crezut că se va schimba ceva. De aceea vom alege varianta ”1 pauză / 1 final”, cu o cotă de 1,57 la Betano.

Gakpo, față în față cu o apărare de amatori

După două meciuri slabe, pierdute la o diferență de minim două goluri, Qatar poate deveni prima țară gazdă la un turneu final care să nu obțină nici măcar un punct în grupă. În plus, asiaticii au marcat un singur gol și asta arată la ce nivel valoric se află.

ADVERTISEMENT

”Portocala mecanică” vine după două partide în care s-au marcat de fiecare dată câte două goluri, iar presiunea calificării nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru jucători. Un alt pariu pe care vi-l recomandăm este ”total goluri: 1-3”, care are la Betano o cotă de 1,65.

Olanda a adus la Cupa Mondială jucători de superclasă precum Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Memphis Depay, Matthijs de Ligt sau Luuk de Jong, însă la rampă a ieșit ”uriașul” Cody Gakpo de la PSV Eindhoven.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 23 de ani a deschis drumul spre victoria în fața Senegalului și a marcat un gol minunat împotriva Ecuadorului. Distribuit în linia de atac alături de Steven Bergwijn, Gakpo a arătat calități devastatoare. Cum Qatarul are o apărare visătoare, nu este exclus ca noul star al olandezilor să puncteze iar. Varianta ”Cody Gakpo marchează oricând” are o cotă de 1,85 la Betano.


  • Cotă BETANO pentru Olanda – Qatar: 1,85 este cota pentru „total cornere: peste 9,5”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT