Fotbal international

Pariuri Mondiale pe partida Portugalia – Ghana. Africanii, moment prielnic pentru o surpriză

Cristiano Ronaldo va intra în scenă la probabil ultima sa Cupă Mondială cu întâlnirea Portugalia - Ghana, dar africanii nu sunt deloc victime sigure.
23.11.2022 | 15:00
Pariuri Mondiale pe partida Portugalia  Ghana Africanii moment prielnic pentru o surpriza
Cristiano Ronaldo va intra în scenă la probabil ultima sa Cupă Mondială cu întâlnirea Portugalia - Ghana, dar africanii nu sunt deloc victime sigure. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În lotul lusitanilor totul gravitează în jurul lui Ronaldo, dar acesta trece printr-o perioadă delicată după ce Manchester United a anunțat că i-a reziliat contractul chiar înaintea debutului la Campionatului Mondial.

Portugalia – Ghana, primul meci pentru Cristiano Ronaldo la Cupa Mondială din Qatar

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo se află în fața ultimei Cupe Mondiale și vrea să lase o impresie cât mai bună. Debutul în Qatar vine cu meciul Portugalia – Ghana, care va avea loc joi, 24 noiembrie, de la ora 18:00, în Grupa H.

ADVERTISEMENT

Starul lusitanilor a atras toată atenția asupra sa în ultima perioadă din cauza interviului exploziv acordat în Marea Britanie prin care practic și-a semnat plecarea de la Manchester United. Ultimul zvon care a stârnit rumoare în Insulă e că ar putea semna cu rivalii de la Arsenal după ce a plecat de Manchester United.

Dar tocmai faptul că Ronaldo este mai mult cu gândul la viitorul său, dar și pentru că toată această atenție excesivă ar putea să-i afecteze pe coechipierii săi, Ghana are o șansă imensă de a produce surpriza.

ADVERTISEMENT

Africanii formează un mix între jucători cu experiență precum frații Ayew sau Thomas Partey și tinerețea și dorința de afirmare a unor puști de mare valoare precum Kudus sau Samed. Ținând cont de toate aceste informații vom alege pariul ”X2”, care are la Betano o cotă de 3,10.

Șanse mari pentru goluri puține la Portugalia – Ghana

Este adevărat că Portugalia are o constelație de fotbaliști care pot face oricând diferența, dar Otto Addo, selecționerul ghanezilor, va face tot posibilul pentru a închide culoarele și a nu le oferi europenilor prea multe șanse.

ADVERTISEMENT

Deși nu sunt adepții unei defensive aglomerate, africanii vor fi nevoiți să știe să joace inteligent și fără să se complice în apărare. Rămâne de văzut cât vor rezista să facă acest lucru. Un pont bun este ”X la pauză”, pentru care Betano pune la bătaie o cotă de 2,22.

Interesant, în ultimele cinci jocuri, portughezii fie nu au primit gol, fie au fost învinși fără să marcheze. Africanii, de cealaltă parte, au de partea lor un grup nou de jucători tineri și extrem de talentați.

ADVERTISEMENT

Acesta ar putea fi un meci mai echilibrat decât s-ar putea aștepta mulți si nu ar fi o așa mare surpriză dacă Ghana ar reuși să smulgă un punct. În aceste condiții vă mai propunem varianta ”nu marchează ambele echipe”, care are la Betano o cotă de 1,60.


  • Cotă BETANO pentru Portugalia – Ghana: 1,78 este cota pentru „sub 9,5 cornere”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT
Tags: