Fotbal international

Parma, tot mai aproape de retrogradare. Antrenorul Roberto D’Aversa a luat foc după eșecul cu AC Milan

10.04.2021 | 23:05
Parma tot mai aproape de retrogradare Antrenorul Roberto DAversa a luat foc dupa esecul cu AC Milan
ADVERTISEMENT

Parma a fost învinsă acasă de AC Milan, scor 1-3, și își micșorează șansele de a se salva de la retrogradare. Dennis Man a jucat tot meciul, iar atacantul oaspeților Zlatan Ibrahimovic a văzut cartonașul roși în repriza secundă.


Roberto D’Aversa, cuvinte grele la adresa jucătorilor

UPDATE, 10 aprilie, ora 23:06 / La finalul întâlnirii, antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, și-a criticat vehement jucătorii pentru prestația modestă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

”În prima repriză am fost timizi, nu am jucat nimic, nu am arătat ca o echipă care vrea să se salveze de la retrogradare. Și nu putem primi astfel de goluri, am pierdut meciul din start. Dacă aș fi putut, i-aș fi scos din teren pe majoritatea titularilor.

Sunt mulți care puteau face mai mult, nu doar Gervinho pe care l-am scos la pauză. Mă așteptam mai mult și de la Kucka, și de la Graziano Pelle. Iar toți au alergat puțin atunci când nu aveau mingea. Degeaba a rămas Milan în 10 după eliminarea lui Ibrahimovic, nu am avut opțiuni ofensive pe banca de rezerve pentru a forța în atac”, a declarat D’Aversa.

ADVERTISEMENT

Parma – AC Milan 1-3 (Gagliolo 66 / Rebic 9, Kessie 44, Rafael Leao 90+4)

Min. 61 / Zlatan Ibrahimovic a văzut cartonaşul roşu direct şi a fost trimis la cabine.

Parma: Sepe – Conti, Bani, Gagliolo, Pezzella – Kucka, Hernani, Kurtic – Man, Pelle, Gervinho

AC Milan: Donnarumma – Kalulu, Kjaer, Tomori, Hernandez – Bennacer, Kessie – Saelemaekers, Calhanoglou, Rebic – Ibrahimovic

sa


Man, titular contra Milanului

UPDATE, 10 aprilie, ora 18:02 / Dennis Man este titular în partida pe care Parma o va disputa acasă cu AC Milan, în timp ce Valentin Mihăilă nu este nici rezervă după ce s-a accidentat în această săptămână la un antrenament.

ADVERTISEMENT


Știre inițială, 10 aprilie, ora 18:00

Pentru această întâlnire, antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, îl pregătește titular pe Dennis Man, mijlocașul de bandă adus de la FCSB traversând o perioadă foarte bună.

De altfel, Man a și înscris etapa precedentă primul său gol de la sosirea în Italia, aducând un punct mare pe terenul celor de la Benevento.

ADVERTISEMENT

Parma – Milan Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

În schimb, celălalt român al Parmei, Valentin Mihăilă va rata marele meci cu AC Milan, după ce la ședința de antrenament de luni a părăsit gazonul mai devreme din cauza durerilor musculare.

Internaționalul român afost supus unei examinări RMN, iar verdictul medicilor a fost că el este indisponibil pentru meciul cu trupa lui Stefano Pioli. Presa italiană a scris că Mihăilă a suferit o leziune la mușchii adductori și va fi ținut în continuare sub supraveghere medicală. Nu se știe cu exactitate perioada în care va fi indisponibil.

Jocul bun arătat de cei doi români în ultima lună i-a convins pe jurnaliștii italieni că Parma a făcut investiții bune cu ei și a scris că Dennis Man și Valentin Mihăilă reprezintă ”rezerva de aur” a parmegianilor.

Milan tremură pentru locul de Champions League

De partea cealaltă, Milan este într-o scădere vizibilă de formă și în ciuda faptului că se află pe locul secund în clasamentul din Serie A, ”rosso-neri” și-au cam luat adio de la titlu, rivala Inter având în acest moment un avans de 11 puncte.

Mai mult, elevii lui Stefano Pioli tremură pentru locurile de Champions League. Juventus Torino, Atalanta Bergamo și SSC Napoli amenință serios poziția ”diavolilor”, iar Lazio și AS Roma stau și ele la pândă să prindă top 4.

Pentru deplasarea de la Parma, Ciprian Tătărușanu va fi tot rezerva lui Gianluigi Donnarumma. Portarul român a acordat un interviu inedit în această săptămână, în care și-a dezvăluit pasiunile culinare și a deconspirat cine este cel mai bun prieten din lotul Milanului.

ADVERTISEMENT