Sport

Vești bune pentru FCSB! Patru fotbaliști au revenit la antrenamente, după perioada de izolare. Exclusiv

Vești bune pentru FCSB! Patru fotbaliști și-au încheiat perioada de izolare și au revenit la antrenamente.
25.10.2021 | 20:41
Vesti bune pentru FCSB Patru fotbalisti au revenit la antrenamente dupa perioada de izolare Exclusiv
Vești bune pentru FCSB! Patru fotbaliști au revenit la antrenamente, după perioada de izolare. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB trece prin momente cumplite, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, din cadrul clubului. Având în vedere situația în care se află, formația bucureșteană a fost nevoită să-și amâne meciul din campionat cu Farul Constanța.

Patru fotbaliști au revenit la antrenamentele FCSB-ului

FANATIK a aflat că Adrian Șut, Sorin Șerban, Constantin Budescu și Cătălin Straton au revenit luni la antrenamentele FCSB-ului, după ce și-au încheiat perioada de izolare.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut a fost plasat preventiv în izolare, fără să fi fost testat pozitiv, deoarece a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. Acesta nu ar fi fost supus restricțiilor, dacă ar fi avut vaccinul făcut. Nici Constantin Budescu nu a fost testat pozitiv pentru cumplitul virus, însă a fost plasat în izolare după ce a prezentat simptome ca de răceală.

Ceilalți doi jucători, Sorin Șerban și Cătălin Straton, au fost plasați în izolare după ce testele pentru COVID-19 au ieșit pozitive.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că numărul jucătorilor de la FCSB vaccinați împotriva noului coronavirus este foarte mic. Patronul echipei a declarat, în nenumărate rânduri, că este împotriva vaccinării.

Edi Iordănescu și staff-ul său au revenit și ei la antrenamente

Tot luni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, la antrenamentele FCSB-ului a revenit și antrenorul Edi Iordănescu, împreună cu staff-ul său.

ADVERTISEMENT

La primul antrenament după perioada de izolare, Edi Iordănescu a avut la dispoziție 15 jucători: Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Keșeru, Alexandru Musi, Adrian Șut, Sorin Șerban, Constantin Budescu, Andrei Vlad, Cătălin Straton și Ștefan Târnovanu.

FCSB, eliminată la „masa verde” din optimile Cupei României

Deși a reușit să amâne meciul cu Farul Constanța din Liga 1, FCSB nu a putut face același lucru și în Cupa României. Asta pentru că regulamentul FRF nu permite ca un meci din Cupa României să fie reprogramat, din cauza infectărilor cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Astfel că FCSB va pierde la „masa verde” meciul cu FC Voluntari, care era programat pentru miercuri, în optimile Cupei României.

„Am primit hârtie oficială că nu se joacă meciul cu FCSB. Urmează să schimb total programul, deoarece ar fi trebuit ca mâine să intrăm în cantonament”, a spus Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, pentru ProSport.

Două cazuri similare au avut loc în ediția trecută a Cupei României, când Gloria Buzău și Viitorul Șelimbăr au fost eliminate din oficiu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT