Sport

Paul Anton, pe picior de plecare de la Dinamo! Reacția oficialilor: „E greu de ținut, sunt discuții avansate!”

Paul Anton este aproape de o plecare de la Dinamo, iar oficialii clubului recunosc faptul că mijlocașul e greu de ținut la echipă și din sezonul viitor.
15.06.2021 | 20:49
Paul Anton pe picior de plecare de la Dinamo Reactia oficialilor E greu de tinut sunt discutii avansate
ADVERTISEMENT

Mario Nicolae, managerul „câinilor” a vorbit despre situația lui Paul Anton, anunțând că acesta are două oferte din străinătate. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Paul Anton este dorit și în România, de Sepsi OSK.

Paul Anton este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Dinamo, însă clubul are mare nevoie de bani pentru sezonul următor și este dispusă să-și vândă chiar și cei mai buni jucători.

ADVERTISEMENT

Paul Anton, pe picior de plecare de la Dinamo

Mario Niculae, managerul lui Dinamo, a recunoscut că Paul Anton este foarte aproape de a părăsi clubul, având mai multe oferte din străinătate, urmând ca banii primiți pe transfer să ajute echipa în sezonul 2021-2022.

„Programul DDB a adunat şi adună foarte mulţi bani, sunt sponsori care sunt lângă echipă, oameni de afaceri care nu vor să iasă în faţă, dar nu vor să iasă în faţă.

ADVERTISEMENT

Vom primi şi drepturile TV şi poate vom obţine şi bani din vânzarea unor jucători. Paul Anton e greu de ţinut, dar să sperăm că vor mai veni oferte.

Sunt discuţii avansate cu echipe din Polonia şi Rusia, să vedem dacă ajunge la un consens. Deocamdată, sunt discuţii, se cer referinţe”, a declarat Mario Niculae la reunirea lotului „câinilor”.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani a împlinit Dușan Uhrin

Dușan Uhrin, tensionat la reunirea clubului

Dușan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a răbufnit la adresa șefilor lui Dinamo, fiind nemulțumit după cum au evoluat evenimentele după finalul sezonului:

„Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. Nu ştiu cine e şeful. Nu e normal”.

ADVERTISEMENT

„Cine muncește trebuie să fie plătit. Pentru mine important e cine vine la Dinamo. Important e să facem o echipă bună. Competiţia va fi grea în sezonul viitor, că au promovat echipe bune.

Va fi greu să ajungem între primele 6 echipe. Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. Nu ştiu cine e şeful. Nu e normal.

Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici. Nu cred că putem ajunge în play-off. Pentru anumite poziţii nu avem jucători, avem doar tineri pe care nici nu-i cunosc”, a mai spus tehnicianul ceh.

  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Paul Anton, conform transfermark.com
ADVERTISEMENT