Sport

Paul Papp trage tare să revină la antrenamentele Universității Craiova. Program spartan pentru jucător. Exclusiv

Paul Papp trage tare să revină la antrenamentele de la Universitatea Craiova. Fundașul are parte de un program spartan în timpul recuperării.
03.07.2021 | 14:33
Paul Papp trage tare sa revina la antrenamentele Universitatii Craiova Program spartan pentru jucator Exclusiv
ADVERTISEMENT

Colegii lui Paul Papp de la Universitatea Craiova se află în cantonament în Austria și se pregătesc de revenirea în țară. Jucătorii dispută ultimele amicale din stagiul de pregătire, iar începând de săptămâna viitoare vor trage tare în Bănie pentru a fi pregătiți sută la sută pentru meciul din Supercupa României.

După ce au pierdut Supercupa din 2018, chiar în fața CFR-ului din Cluj, „juveții” sunt gata să își ia revanșa și să cucerească primul trofeu al sezonului. În Liga 1, Craiova și-a aflat și programul primelor două etape din campionat, iar startul va fi pe teren propriu împotriva lui FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Paul Papp, program spartan pentru a reveni la U Craiova. Șase ore petrece zilnic fundașul la recuperare

Apărarea Universității Craiova din timpul sezonului regulat trecut a fost cea mai bună din istoria fotbalului românesc (n.r. – atunci când vorbim de sezoanele regulate). „Alb-albaștrii” au primit doar 14 goluri, dar s-au regăsit doar pe locul trei în clasament.

Unul dintre oamenii care au contribuit decisiv la această performanță a fost experimentatul fundaș Paul Papp, jucător care fusese adus în vara anului trecut. Din păcate, fundașul de 31 de ani a suferit o ruptură la nivelul ligamentelor genunchiului drept și a fost operat de doctorul Pier Paolo Mariani la celebra clinică italiană Villa Stuart, la Roma, așa cum FANATIK a anunțat informația în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Recunoscut pentru ambiție și determinare, Paul Papp trage tare la recuperare, așa cum se vede în imagini. FANATIK a aflat că fotbalistul Științei ar trebui să stea în jur de șase luni departe de meciuri, dar acesta vrea să „încurce” orice pronostic și să revină în patru luni. Papp face eforturi incredibile, petrece și câte șase ore la recuperare, iar fiecare zi reprezintă o nouă provocare pentru el.

„E un drum lung pentru mine, dar sper din tot sufletul să revin mai repede, dar doctorii vor decide, nu eu. Eu mă aștept să revin bine, să nu mă scoată nimeni din echipă.

ADVERTISEMENT

Știu ce sacrificii fac, cum mă pregătesc și am încredere. Trebuie răbdare și să muncesc cât mai mult,” declara Papp în urmă cu aproape o lună.

Întăriri în compartimentul defensiv de la Universitatea Craiova. Valerică Găman și Antoine Conte au fost aduși pentru a pune umărul la câștigarea titlului

După accidentările lui Paul Papp și Nicușor Bancu, dar având în vedere și faptul că Marius Constantin are o vârstă destul de înaintată, Mihai Rotaru a decis că Universitatea Craiova are nevoie de întăriri în defensivă.

ADVERTISEMENT

Astfel, patronul Științei i-a adus la echipă pe fundașii Valerică Găman și Antoine Conte, doi fotbaliști cu experiență acumulată în meciuri importante. FANATIK a prezentat transferurile în exclusivitate. Cei doi au și debutat pentru Universitatea într-un meci de pregătire și nu s-au mișcat rău. Ba mai mult, Conte chiar a lovit bara și a fost aproape să marcheze la debut.

Astfel, linia defensivă a Craiovei îi cuprinde pe Ștefan Vlădoiu, Antoine Conte, Ionuț Mitran, Marius Constantin, Paul Papp, Valerică Găman, Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu. Căpitanul „Bancone” a anunțat că nu va fi nici el apt pentru startul sezonului:

„Pentru Supercupă nu voi fi apt, dar pentru primul meci din campionat cred că voi fi la 80 %, sper să-mi ajut echipa, dar voi aştepta verdictul celor care se ocupă de mine. Am făcut şi pase cu echipa, nu am nicio durere, sper să fie bine în continuare piciorul,” a declarat Nicușor Bancu.

  • 27.450.000 de euro valorează lotul Universității Craiova, conform site-urilor de specialitate
  • 31 de ani are Paul Papp

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova. 3,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT
Tags: