Sport

Cele două vedete de la FCSB care au tratament preferențial. „Sunt zile când nu termină antrenamentele!” Exclusiv

Paulo Vinicius și Claudiu Keșeru sunt cei doi jucători de la FCSB care au parte de un tratament preferențial la antrenamentele roș-albaștrilor de la Berceni. Explicația are legătură cu vârsta lor.
01.02.2022 | 16:19
Cele doua vedete de la FCSB care au tratament preferential Sunt zile cand nu termina antrenamentele Exclusiv
Bucurie a fotbalistilor stelisti dupa un gol marcat cu Paulo Vinicius De Souza Nascimento si Claudiu Andrei Keseru in meciul de fotbal dintre FCSB si Academica Clinceni, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, sambata 25 septembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB este în acest moment un mix între jucătorii tineri și cei cu experiență. Din păcate pentru Toni Petrea, doi dintre jucătorii cu nume pe care-i pregătește au probleme din punct de vedere fizic, vârsta fiind un impediment tot mai serios.

Paulo Vinicius și Claudiu Keșeru, tratament preferențial din partea lui Toni Petrea. „Sunt zile când nu termină antrenamentele!”

Paulo Vinicius, 37 de ani, și Claudiu Keșeru, 35 de ani, sunt veteranii celor de la FCSB. Cei doi, plus portarul Straton și fundașul dreapta Vali Crețu, sunt singurii jucători din lot trecuți de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cel puțin în acest început de an, Vinicius și Keșeru au evidente probleme din punct de vedere fizic la antrenamentele conduse de Toni Petrea. Mai ales că Tommy Neubert a încercat luna aceasta, imediat după pauza de iarnă, să reîncarce pe cât posibil lotul pentru sezonul de primăvară.

Sunt zile când nici Vinicius, nici Keșeru nu termină antrenamentele. Pur și simplu nivelul fizic pe care-l cere staff-ul tehnic este prea mare pentru ei”, dezvăluie oameni din anturajul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Este vorba în primul rând de vârsta celor două vedete ale lui Toni Petrea, dar și de metodele lui Neubert. Tehnicianul a observat în mai multe rânduri că atât fundașul brazilian, dar și vârful venit de la Ludogoreț nu mai pot în ultima parte a ședințelor de pregătire. Petrea a preferat să închidă ochii.

FANATIK a dezvăluit după meciul cu CFR Cluj că Gigi Becali nu-l mai vrea pe Claudiu Keșeru în teren. „Să mă ierte, dar nu pot da eu goluri în locul lui!”

Claudiu Keșeru este cel care și-a semnat sentința definitiv după prestația din derby-ul cu CFR Cluj, 3-3. Folosit titular, atacantul a fost înlocuit la pauză, având o prestație slabă. FANATIK a scris a doua zi că Claudiu este deja istorie pentru Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

De fapt, patronul celor de la FCSB, în intervențiile ulterioare, a confirmat informațiile apărute pe site-ul nostru. „Să mă ierte Keșeru. Nu a fost pe teren cu CFR Cluj. Nu am avut atacant”, a spus Becali. Pentru ca mai apoi acesta să pună clar piciorul în prag, într-o declarație pentru Prosport, în ceea ce privește situația lui Keșeru la echipa sa.

Ce vreți să îi fac eu lui Keșeru? Care e meseria lui? Să dea goluri! Vreți să dau eu goluri în locul lui? Știa situația de la început. Am spus și eu, dar a spus și Meme că vom încerca să mergem pe mâna tinerilor”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Apropiații lui Claudiu Keșeru vorbesc și despre un blocaj psihic al atacantului, determinat nu doar de lipsa de realizări, dar și de problemele fizice evidente. Nu ar fi deloc o variantă ieșită din comun ca acesta să se gândească destul de serios la retragere!

Paulo Vinicius are probleme și din cauza pauzei lungi de inactivitate din ultima lună, dar experiența încă îl ajută

Paulo Vinicius va împlini 38 de ani în vară, la puțin timp după ce i se termină contractul pe un an cu FCSB. Transferul său, după ce a luat 4 titluri cu CFR Cluj, a fost considerat o mare lovitură de către patronul Gigi Becali.

Într-adevăr, Vinicius a fost om de bază în sezonul de toamnă, experiența sa foarte mare compensând partea fizică. Dar ceva s-a întâmplat și cu Vinicius după pauza de iarnă. Clubul i-a permis în decembrie să plece mai repede acasă, în Brazilia, fundașul ratând ultimul meci din 2021, 0-0 la Sepsi.

La reunirea echipei după Sărbători, Vinicius a mai primit câteva zile în plus, astfel că a ajuns la aproape o lună de inactivitate la această vârstă înaintată. A intrat mult mai greu în ritm, dovadă și faptul că pentru prima etapă, cu CFR Cluj, el a început ca rezervă, fiind preferat „grasul” Andrei Miron.

  • 650.000 de euro este cota lui Paulo Vinicius la aproape 38 de ani. El are 2 goluri în 18 meciuri la FCSB
  • 1,5 milioane de euro este cota lui Claudiu Keșeru, la 35 de ani împliniți în decembrie. Are 4 goluri și 2 asisturi în 14 meciuri pentru FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,62 este cota pentru „minim 2 goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT