Sport

PCH, mesaj manifest după ultimele scandaluri de la Dinamo: ”Cum de mai trăim? Rămâne o eternă necunoscută”

Dinamo a trecut prin zile de foc la începutul noului an, iar suporterii din PCH au transmis un mesaj prin care explică cum de acest club se mai află în viață.
20.01.2023 | 16:59
PCH mesaj manifest dupa ultimele scandaluri de la Dinamo Cum de mai traim Ramane o eterna necunoscuta
Dinamo a trecut prin zile de foc la începutul noului an, iar suporterii din PCH au transmis un mesaj prin care explică cum de acest club se mai află în viață. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fanii fac tot ce le stă în putință pentru a ajuta clubul din punct de vedere financiar, iar președintele DDB, Eduard Ziriakus Galan, a declarat pentru FANATIK că ultima găselniță este redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.

Mesajul PCH, după scandalurile de la Dinamo

Dinamo a fost un sat fără câini în ultimele zile. Jucătorii au refuzat să se antreneze din cauza restanțelor salariale, Ovidiu Burcă nu a venit la ședințele de pregătire de supărare, iar după ce lucrurile s-au mai calmat, tehnicianul a făcut o conferință de presă în care i-a tăvălit pe fotbaliști și a reaprins scandalul.

ADVERTISEMENT

Toate acestea i-au făcut pe suporterii din DDB să se întrebe într-un mesaj postat pe contul de Facebook cum de Dinamo mai există la acest moment, mai ales că și problemele financiare sunt uriașe.

”Cum de mai trăim? Se întreabă lucrul ăsta o țară întreagă. Oameni de sport, jurnaliști de bine, oameni de afaceri sau simpli admiratori ai fotbalului se întreabă cum de un club supt până și de măduva oaselor și de orice sevă îi curge prin artere mai trăiește azi.

ADVERTISEMENT

Cum de lumea încă îl mai iubește? Ca oameni, prin natura noastră defectuoasă, ne e aproape imposibil să iubim pe cineva care nu aduce aproape niciun beneficiu în viața noastră, darămite un club de fotbal care presupune mai mult efort decât răsplată”, se arată în comunicatul fanilor.

Fanii vor lupta mai departe, deși crucea e pregătită

”Rămâne o eternă necunoscută și un sentiment imperceptibil pentru publicul larg consumator de scandal cum de noi mai trăim când s-au pus peste noi atâtea lopeți de pământ de care ne tot scuturăm. Se întreabă groparii noștri cum de mai trăim.

ADVERTISEMENT

Atâtea eforturi de a ne duce în uitare și de a ne arunca în gaura neagră a uitării alături de procese alambicate de evaziune și delapidare. S-a apelat la favoruri și la funcții pentru a sfida în cel mai odios mod justiția și a face-o să renunțe la orice inhibiție doar pentru a ne da o ultimă lovitură, iar noi tot mai trăim.

Avem crucea pregătită de câțiva ani, iar șacalii ce vânează cadavrul tot așteaptă să încheie acel ciclu al nemuririi început în primăvara lui 48. Ne stă crucea pregătită la groapă, dar noi tot mai trăim. Până la urmă, ne întrebăm și noi cum de mai trăim. Printre atâtea dezamăgiri, atâtea mine săpate în pământul supraviețuirii, noi tot avansăm.

ADVERTISEMENT

Uneori mai repede, alteori mai greu, dar singurul drum pe care îl parcurgem e în față. Cu eforturi supraomenești, cu nervi cedați și cu timp sacrificat nu facem decât să continuăm a exista.

Fără gloria trofeelor, dar cu gloria luptei, suntem încă aici, cu piepturile bătând a viață, cu pumnii gata de o nouă luptă, dispuși să sacrificăm tot ce e nevoie pentru o nouă zi. Cum de mai trăim? Simplu. Pentru că nu am renunțat la luptă”, se mai scrie în mesaj.

ADVERTISEMENT
Tags: