ADVERTISEMENT
Sport

Pe ce loc termină Danemarca în grupa B? Își revin nordicii după șocul cu Eriksen?!

Danemarca a pierdut cu 0-1 primul meci al grupei în fața Finlandei, într-o confruntare umbrită de accidentul suferit de Christian Eriksen.
Autor: Marian Popovici | 16.06.2021 | 20:16
Pe ce loc termină Danemarca în grupa B? Își revin nordicii după șocul cu Eriksen?!
Pe ce loc termină Danemarca în grupa B. Își revin nordicii după șocul cu Eriksen?! Sursa: sportpictures.eu

Grupa B de la Euro 2020 a început cu meciul dintre Danemarca și Finlanda. Echipa lui Kasper Hjulmand pornea ca favorită pe stadionul Parken, însă în prima repriză Christian Eriksen a căzut pe teren și a avut nevoie de manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Pe ce loc termină Danemarca în grupa B? Își revin după șocul cu Eriksen?

Meciul a fost oprit mai bine de o oră, însă după ce Christian Eriksen a fost stabilizat la spital și a vorbit cu colegii săi, danezii au fost de acord să revină pe teren. Însă, problema suferită de colegul lor și-a pus amprenta pe evoluția danezilor.

Astfel, Finlanda a dat lovitura și s-a impus cu 1-0, meci în care danezii au ratat și un penalty. Astfel, Danemarca ratează trei puncte uriașe, care ar putea să o coste calificarea în optimile de finală de la Euro.

ADVERTISEMENT

Belgia, favorita grupei! Danezii au nevoie de un punct ca să spere la calificare

Pe stadionul Parken vine Belgia, una dintre favoritele de la turneul final. De această dată, danezii pleacă din spate și speră să scoată măcar un punct în fața celei mai puternice echipe din grupă. Mai ales că echipa lui Hjulmand este și fără Eriksen, cel mai important jucător.

În ultima confruntare din grupă, Danemarca va juca împotriva Rusiei, un meci care se poate dovedi decisiv pentru calificarea în fazele superioare ale competiției pentru ambele formații implicate.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru Danemarca se clasează pe locurile 1-3 este 1,48.

Selecționerul Danemarcei: “Vom procesa tot ce s-a întâmplat și vom găsi puterea să mergem mai departe”

Selecționerul danezilor, Kasper Hjumland a spus imediat după meciul pierdut în fața Finlandei că echipa va găsi puterea de a merge mai departe în acest turneu:

ADVERTISEMENT

“A fost o experiență traumatizantă. Christian e un jucător extraordinar și o persoană și mai bună. Ne gândim la el și la familia lui. Ne-a fost greu să-l vedem așa.

Ne-am amintit cu toții care sunt, de fapt, cele mai importante lucruri în viață: oamenii pe care îi avem mereu aproape, prietenii și familia. Încercăm să ne revenim și să mergem mai departe așa cum putem.

ADVERTISEMENT

Suntem profesioniști. Vom procesa tot ce s-a întâmplat și vom găsi puterea să mergem mai departe împreună”, a spus selecționerul danez.

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Danemarca să câștige grupa este 9,00.


  • (P) 2,60 este cota oferită de Casa Pariurilor ca Danemarca să încheie grupa B pe locurile 1-2. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1