Sport

Peluza Nord cheamă fanii la derby-ul CFR Cluj – FCSB. Cât costă un bilet

Suporterii FCSB-ului se pregătesc de o confruntare de foc pe terenul celor de la CFR. Cele două formații se vor duela în meciul fanion al etapei cu numărul 19 din Superliga.
08.12.2023 | 20:05
Peluza Nord cheama fanii la derbyul CFR Cluj  FCSB Cat costa un bilet
Peluza Nord invita fanii la derby-ul cu CFR Cluj. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Suporterii celor de la FCSB, reprezentați de Peluza Nord, au emis un comunicat încurajator, subliniind angajamentul lor de a fi alături de echipa favorită în ciuda perioadei dificile prin care trece clubul. Echipa lui Gigi Becali a pierdut fără drept de apel partidele cu Oțelul și FCU Craiova cu scorul de 2-0.

Peluza Nord invită suporterii la derby

“Continuăm să fim alături de echipa noastră indiferent de perioada grea prin care trece! Duminică ne vedem cu toții la Cluj pentru meciul cu cei de la CFR! Biletele vor fi disponibile cu 2 ore înainte, în fața sectorului rezervat suporterilor steliști.

ADVERTISEMENT

Asociația Salvați Steaua vine în sprijinul celor care doresc să ni se alăture în deplasarea de la Cluj și pune la dispoziție un autocar. Cei care doresc să fie alături de noi sunt așteptați la ora 09:00 în fața la Național Arena.

Prețul de participare este de 25 de lei pentru membrii cotizanți ai Asociației și de 50 de lei pentru restul suporterilor. Pentru mai multe detalii, mesaj pe WhatsApp la 0769 301 711. Vă așteptăm alături de noi!”, se arată în comunicatul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

Membrii cotizanți beneficiază de 50% reducere

În cadrul acestui anunț, Peluza Nord invită cu căldură suporterii să se alăture lor la meciul programat în deplasare împotriva echipei CFR Cluj, care va avea loc în această duminică. Gheorghe Mustață, liderul galeriei, are așteptări mari de la echipă după ultimele rezultate negative. Duelul dintre cele două rivale reprezintă meciul fanion al etapei cu numărul 19 din Superliga.

Potrivit comunicatului, biletele pentru susținătorii steliști vor fi disponibile cu două ore înainte de startul partidei, în fața sectorului rezervat exclusiv acestora. Într-un gest de solidaritate, Asociația Salvați Steaua facilitează deplasarea suporterilor prin punerea la dispoziție a unui autocar.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt îndemnați să se prezinte la Național Arena la ora 09:00 pentru a se alătura grupului de susținători în drumul către Cluj. Prețurile de participare la această experiență fotbalistică unică sunt de 25 de lei pentru membrii cotizanți ai Asociației și de 50 de lei pentru ceilalți suporteri.

FCSB și CFR Cluj se află într-o competiție strânsă în Liga I, ocupând primele două poziții în clasament. FCSB, aflată pe locul întâi, demonstrează o formă solidă cu 11 victorii, 4 remize și 3 înfrângeri în cele 18 partide disputate până acum. Formația condusă de Gigi Becali are 37 de puncte în Superliga.

ADVERTISEMENT

În cealaltă tabără, CFR Cluj ocupă locul secund, având un bilanț de 9 victorii, 5 remize și 4 înfrângeri în cele 18 partide disputate. Cu un total de 32 de puncte și un golaveraj similar cu cel al liderului (+13), formația lui Mandorlini a arătat, de asemenea, consistență în performanțele sale.

 

ADVERTISEMENT
Tags:
3,15 este cota BETANO pentru pronosticul „X solist” la meciul CFR Cluj - FCSB