Sport

Peluza Sud, spectacol în Ghencea înainte de Dinamo – Steaua. Torțe și fumigene la antrenamentul “roș-albaștrilor”. Video

Peluza Sud Steaua a fost prezentă în Ghencea la antrenamentul jucătorilor lui Daniel Oprița, înainte de derby-ul cu Dinamo.
09.09.2022 | 10:41
8.000 de bilete au primit suporterii celor de la CSA Steaua pentru derby-ul cu Dinamo. Sursă foto: Facebook Asociația Steliștilor 1947
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua se va juca pentru prima oară în Liga a doua, însă au fost vândute aproape 15.000 de bilete.

Galeria Stelei, show pirotehnic pe stadionul Ghencea înainte de derby-ul cu Dinamo

Suporterii de la Peluza Sud Steaua au fost prezenți în Ghencea la antrenamentul echipei înainte de derby-ul cu Dinamo și au creat o atmosferă ca pe vremuri.

ADVERTISEMENT

Acest gest este de fapt o tradiție a ultrașilor înainte de „Eternul Derby” cu Dinamo, pentru a-i mobiliza pe jucători și ai introduce în atmosfera meciului.


Jucătorii Stelei au apreciat gestul suporterilor și au venit în fața lor pentru a cânta alături de ei. Bineînțeles nu au lipsit nici injuriile la adresa rivalilor.

ADVERTISEMENT
Jucătorii lui Daniel Oprița, alături de galeria la antrenamentul echipei înainte de meciul cu Dinamo
8.000 de bilete a primit galeria celor de la Steaua la derby-ul cu Dinamo. Sursă foto: AS47

Daniel Oprița, mesaj pentru suporterii Stelei înainte de derby-ul cu Dinamo: „Sunt sigură că galeria noastră va fi la înălțime”

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, Daniel Oprița a transmis un mesaj suporterilor care vor susține echipa pe Național Arena la meciul cu Dinamo: „Eu sunt sigur că galeria noastră va fi la înălțime și sper să vină și alți suporteri. Acum depinde și de câte bilete li se vor oferi. Eu mă aștept să fie 25.000-30.000 de spectatori.

 Eu știu că e foarte important acest meci. Noi vrem să câștigăm și vom face tot ce depinde de noi. Mai sunt și momente mai puțin bune. Asta e situația. Să fie alături de noi și la bine și la greu și trebuie să îi susțină pe băieți. Nu numai la bine.

ADVERTISEMENT

Jucătorii și-au făcut treaba și echipa și-a îndeplinit obiectivele. Echipa nu traversează o perioadă foarte bună, dar suntem la două puncte de primul loc. Nu e nimic grav.

Doar că jocul a suferit. Le transmit să facă un spectacol bun în tribune și noi vom încerca să facem la fel pe teren”, a declarat Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua se află pe locul șapte în clasament cu zece puncte în cinci etape, în timp ce Dinamo e abia pe locul 12, cu doar șase puncte.

ADVERTISEMENT