Sport

Pep Guardiola, răspuns tranșant cu privire la un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Manchester City: ”Toți știți unde vrea el să meargă”

Kylian Mbappe este pe picior de plecare de la PSG, însă Pep Guardiola nu crede că acesta este posibil să fie transferat la Manchester City.
21.06.2023 | 10:42
Pep Guardiola raspuns transant cu privire la un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Manchester City Toti stiti unde vrea el sa mearga
Kylian Mbappe este pe picior de plecare de la PSG, însă Pep Guardiola nu crede că acesta este posibil să fie transferat la Manchester City. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atacantul de 24 de ani se află la cuțite cu oficialii campioanei din Ligue 1, după ce a anunțat printr-o scrisoare faptul că nu are de gând să-și prelungească înțelegerea scadentă în vara viitoare.

Pep Guardiola nu crede în transferul lui Kylian Mbappe la Manchester City

Mai marii lui PSG s-a arătat deranjați de atitudinea jucătorului și au decis să-l pună pe lista de transferuri, încercând să-l cedeze încă din această vară pentru a nu-l pierde gratis la finalul sezonului viitor.

ADVERTISEMENT

Astfel a reapărut pe tapet interesul lui Real Madrid, dar și al celor de la Manchester United, care sunt aproape să fie preluați de un consorțiu din Qatar care ar vrea să-l aducă pe starul francez pe Old Trafford.

Apoi au apărut zvonuri că Kylian Mbappe ar putea ajunge la Manchester City unde ar urma să facă un cuplul stelar cu Erling Haaland, însă Pep Guardiola a dezmințit un transfer al vicecampionului mondial.

ADVERTISEMENT

”Nu îl vom semna pe Kylian Mbappe, nu va ajunge la Manchester City. Toți știți unde vrea el să meargă”, a declarat managerul spaniol al câștigătoarei Champions League, lăsând să se înțeleagă că Mbappe va merge la Real Madrid.

Ce ținte are Guardiola pentru această vară

Kylian Mbappe va intra în ultimele șase luni de contract la începutul anului 2024 și poate semna un precontract cu orice altă echipă fără vreo sumă de transfer. Aceasta ar putea reprezenta strategia celor de la Real Madrid. Potrivit presei spaniole, ”galacticii” vor sta în așteptare până la 1 ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, consideră că nu va putea ajunge la un numitor comun cu oficialii lui PSG pentru prețul de transfer al lui Kylian Mbappe. După anunțul francezului au apărut informații că ”galacticii” vor încerca să-l transfere încă din această vară pe starul francez.

În ceea ce o privește pe Manchester City, Pep Guardiola va avea un buget impresionant de transferuri pentru această vară, însă se pare că pe Etihad Stadium nu vor ajunge nume foarte mari ale fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT

Managerul spaniol ar vrea să-i transfere pe croații Mateo Kovacic, mijlocașul lui Chelsea Londra, şi Josko Gvardiol, fundaşul central de la RB Leipzig, dar și pe internaționalul spaniol de tineret Gabriel Veiga, de la Celta Vigo.

ADVERTISEMENT