Sport

Pepe face scandal după înfrângerea cu Atletico Madrid: ”VAR-ul ar trebui să ajute, dar acum nu a făcut-o”

FC Porto avea nevoie de o remiză pentru a merge în optimile Champions League, însă a fost învinsă de Atletico Madrid, iar la finalul jocului Pepe a făcut un scandal monstru.
08.12.2021 | 09:45
Pepe face scandal dupa infrangerea cu Atletico Madrid VARul ar trebui sa ajute dar acum nu a facuto
ADVERTISEMENT

Ultima etapă din Grupa B a fost o nebunie totală, Porto, Atletico și Milan fiind pe rând calificate în anumite momente, dar în cele din urmă biletele au fost obținute de echipa lui ”Cholo” Simeone.

Pe Estadio do Dragao a fost un meci cu cuțitele pe masă, jucătorii celor două formații trecând de multe ori peste limita sportivității, iar portarul de rezervă al portughezilor, Augustin Marchesin, a vrut să-l bată pe unul dintre asistenți.

ADVERTISEMENT

Scandal făcut de Pepe la finalul întâlnirii cu Atletico Madrid

Primul eliminat în acest joc a fost Carrasco, de la spanioli, în minutul 67, după o fază confuză lângă linia de margine, în care a fost implicat și Otavio. În minutul 71 a fost eliminat Wendel, de la FC Porto, dar și un component al staff-ului tehnic madrilen a văzut cartonașul roșu.

După ce Atletico Madrid s-a impus cu 3-1, fundașul echipei FC Porto, Pepe, s-a arătat scandalizat de maniera de arbitraj a francezului Clement Turpin și a pus tunurile pe sistemul VAR, considerând că nu a intervenit atunci când a fost nevoie.

ADVERTISEMENT

”VAR-ul este acolo pentru a ajuta, dar astăzi nu a ajutat. A fost multă confuzie, multă luptă, iar arbitrul a început să arate cartonașe în stânga și în dreapta. Am vrut să calmăm spiritele pentru că eram mai puternici pe teren”, a declarat căpitanul portughezilor, conform site-ului 20minutos.es.

Fundașul lui Porto nu-și iartă nici coechipierii

Fundașul central al celor de la FC Porto crede că echipa sa a ratat calificarea în meciurile terminate la egalitate la Madrid și Milano și este de părere că nu e de ajuns să domini meciurile, ci trebuie să ai mai multă precizie.

ADVERTISEMENT

”Meciul de azi a fost reflectarea perfectă a grupei noastre. La Madrid ne-am creat multe ocazii, dar nu am plecat decât cu un punct. Pe San Siro a fost din nou egal, deși noi am avut mai multe ocazii.

Și astăzi noi am fost cei care am controlat jocul, dar mai avem mult de lucrat. Ne-am creat multe ocazii de gol dar, la un asemenea nivel cum e în Champions League, trebuie să știm să suferim mai mult”, a mai spus Pepe.

ADVERTISEMENT

Suarez a plâns din cauza unei accidentări

Astfel, din Grupa B de Champions League s-au calificat FC Liverpool și Atletico Madrid, iar FC Porto, care a terminat pe poziția a treia va continua în Europa League. Clasată pe ultimul loc, AC Milan a fost eliminată din Europa.

Luis Suarez a trăit o dramă în timpul meciului FC Porto – Atletico Madrid, după ce a ieşit de pe teren accidentat. Atacantul oaspeţilor a fost nevoit să părăsească gazonul în minutul 13 şi a izbucnit în lacrimi pe bancă.

“Suarez a fost schimbat din cauza unei dureri musculare. Vor fi efectuate teste la revenirea în Madrid”, au anunţat oficialii clubului pe contul de Twitter. Dacă se va dovedi că accidentarea este una gravă, uruguayanul ar putea să rateze derby-ul Real Madrid – Atletico Madrid, meci programat să se joace duminică, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT