Sport

Petrolul – FCSB se va disputa cu casa închisă. Câte bilete mai sunt disponibile cu 72 de ore înainte de meci

Deși mai sunt trei zile până la Petrolul - FCSB, conducătorii clubului prahovean anunță că întâlnirea se va desfășura cu casa închisă.
06.10.2022 | 19:26
Petrolul  FCSB se va disputa cu casa inchisa Cate bilete mai sunt disponibile cu 72 de ore inainte de meci
Deși mai sunt trei zile până la Petrolul - FCSB, conducătorii clubului prahovean anunță că întâlnirea se va desfășura cu casa închisă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Meciul din etapa a 13-a din SuperLiga este extrem de important pentru ambele formații. ”Lupii galbeni” atacă intrarea în primele 6, iar vicecampioana României trebuie să iasă din subsolul clasamentului și nu își permite să mai piardă puncte dacă vrea în play-off.

Casă închisă la partida Petrolul – FCSB

Așa cum era de așteptat, partida Petrolul – FCSB, programată duminică, 9 octombrie, de la ora 21:30, stârnește un uriaș interes în rândul fanilor, iar mai marii clubului din Ploiești au anunțat că se va juca cu casa închisă pe stadionul ”Ilie Oană”.

ADVERTISEMENT

”Încă un SOLD-OUT pe ‘Ilie Oană’. Partidele cu FC FCSB (duminică, 9 octombrie, ora 21.30) și FC Argeș (luni, 24 octombrie, ora 18.15) se vor disputa cu tribunele pline, aproape toate biletele fiind vândute.

Grăbește-te să-ți rezervi locul pe ‘Ilie Oană’, ultimele tichete disponbile putând fi procurate de la casa stadionului sau online”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a grupării prahovene.

ADVERTISEMENT

Din fotografia publicată de ”găzari” se poate vedea că pentru întâlnirea cu FCSB mai sunt disponibile mai puțin de 1.000 de bilete, astfel că șansele să fie sold-out la ora jocului sunt destul de mari.

Dică menajează 7 titulari în Conference League

Dacă sunt siguri de susținerea publicului, vestea proastă pentru Petrolul Ploiești este că FCSB a renunțat la ideea de a face performanță în Europa și se axează pe campionat pentru a reuși să prindă play-off-ul.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, antrenorul Nicolae Dică a decis să lase acasă 7 titulari pentru partida cu Silkeborg din etapa a 3-a a fazei grupelor Conference League, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar aceștia vor fi proaspeți pentru duelul cu băieții lui Nae Constantin.

Primul care a vorbit despre o canalizare a forțelor către campionat a fost chiar patronul Gigi Becali. Acesta a făcut o criză de nervi după victoria chinuită cu FC Argeş, fiind nemulțumit că a ajuns să ţină cu rivalele la titlu ca să prindă play-off-ul.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că echipa se află pe loc de baraj, managerul general al vicecampioanei, MM Stoica, a făcut mai multe calcule prin care FCSB poate recupera distanța față de primele două clasate, spunând că de obicei calculele sale sunt bune.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,29 este cota pentru „Gol înainte de minutul 50” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT