Fotbal intern

Pierderi uriașe pentru Gigi Becali într-o afacere medicală! Patronul FCSB are de recuperat aproape 10 milioane de euro

26.08.2020 | 17:55
Pierderi uriase pentru Gigi Becali intro afacere medicala Patronul FCSB are de recuperat aproape 10 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, nu trăiește doar dezamăgirea faptului că echipa sa nu a mai câștigat titlul de mulți ani, ci și pentru că are pierderi uriașe într-o afacere medicală.

Puțină lume știe că latifundiarul din Pipera a investit o sumă importantă de bani într-o clinică oncologică din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

”Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul” îşi desfăşoară activitatea prin intermediul firmei ”Imunomedica Provita SRL”, care a fost înfiinţată în 2017.

Afacere în pierdere pentru Gigi Becali

Conform Antena Sport, afacerea medicală deschisă de Gigi Becali înregistrează pierderi foarte mari și a ieșit pe minus în fiecare an de la înființare.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB a împrumutat cu 6,5 milioane de euro firma prin care se derulează activitatea spitalului, iar datele de la Ministerul de Finanțe arată că ”Imunomedica Provita SRL” a fost mereu pe pierdere.

În 2017 s-au înregistrat pierderi de 2.142.510 lei, în 2018 de 4.026.042 lei, iar în 2019 de 7.221.326 lei. Astfel, deficitul total este de 13.389.878 lei, adică de aproximativ 2,8 milioane de euro. La finalul lui 2019, datoriile fimei erau de 31.619.587 lei, adică aproximativ 6,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă adunăm pierderile şi datoriile, rezultă că Gigi Becali a ieşit în pierdere cu aproximativ 9,3 milioane de euro. Avantajul omului de afaceri îl reprezintă faptul că suma pe care a investit-o în afacerea medicală este doar un împrumut.

Gigi Becali a făcut un nou gest uimitor în plină epidemie de coronavirus. Nu mai puțin de cinci milioane de euro a pus la bătaie pentru drumeţia pe Muntele Athos! Suma donată de finanțatorul FCSB va ajuta la construirea mănăstirilor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, Gigi Becali nu uită de unde a plecat. Deși are o puzderie de angajați, ține atât de mult la cireada sa de vaci, încât nu se poate abține să le ”supervizeze” personal în timp ce acestea pasc liniștite pe miriște.

ADVERTISEMENT
Tags: