Sport
notix pixel id

Plamen Iliev, șanse mari să rămână la Dinamo: “Este greu să mai ajungă la noi!”. Exclusiv

Plamen Iliev îşi doreşte să plece de la Dinamo, însă conducerea nici nu se gândeşte să îl lase liber de contract. Ludogoreţ s-a interesat de portar, însă a renunţat la acest transfer.
18.01.2022 | 22:53
Plamen Iliev sanse mari sa ramana la Dinamo Este greu sa mai ajunga la noi Exclusiv
Plamen Iliev, şanse mari să rămână la Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Portarul Plamen Iliev nu îşi mai doreşte să continue alături de Dinamo şi şi-a manifestat în repetate rânduri dorinţa de a pleca de la echipă. Oficialii clubului nu sunt de acord şi anunţă că portarul nu va pleca din postura de jucător liber de contract.

Plamen Iliev, șanse mari să rămână la Dinamo! Ludogoreţ a renunţat la transfer

Din informaţiiel FANATIK, sunt şanse mari ca portarul bulgar să rămână la Dinamo şi după această perioadă de mercato, în condiţiile în care este foarte probabil să nu vină nicio ofertă de transfer contra unei sume de bani.

ADVERTISEMENT

Ludogoreţ s-a interesat de portarul dinamovist, însă bulgarii de la sportal.bg susţin că echipa campioană a renunţat din cauza situaţiei contractuale dificile a lui Plamen Iliev, o mutare fiind luată în calcul doar dacă portarul venea gratis.

Cosmin Moţi: “În acest moment este greu ca Plamen Iliev să mai ajungă la noi”

FANATIK l-a contactat pe acest subiect pe Cosmin Moţi, un simbol al celor de la Ludogoreţ, care ocupă postul de director tehnic la campioana Bulgariei şi care a spus că este greu ca Iliev să mai ajungă la echipă:

ADVERTISEMENT

“Nu pot să vă spun prea multe, dar în acest moment este greu ca Plamen Iliev să mai ajungă la noi. El este sub contract cu Dinamo şi este foarte greu să mai vorbim de un transfer în aceste condiţii”, a precizat Cosmin Moţi.

Plamen Iliev a anunţat că nu mai vrea la Dinamo! A dat vina pe presiunea fanilor

Cosmin Moţi are şi o legătură de rudenie cu Plamen Iliev, fiind naşul portarului bulgar. De altfel, Moţi a insistat şi el la oficialii lui Dinamo să îl lase pe Iliev să plece, spunând că nu mai este cu gândul la echipă, mai ales că nici familia nu este cu el la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Plamen Iliev a precizat că nu mai vrea să rămână la Dinamo, invocând scandalul provocat de suporteri în deplasarea de la Mioveni. Bulgarul susţine că a primit multe mesaje de ameninţare şi a rămas traumatizat după ce fanii au oprit autocarul într-o benzinărie. El şi-ar fi trimis familia în Bulgaria de teama fanilor.

De cealaltă parte, oficialii echipei, Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu încearcă să îl convingă pe Plamen Iliev să continue alături de Dinamo şi în partea a doua a sezonului.

ADVERTISEMENT

Mureşan: “În câteva zile trebuie să găsim o soluţie”

Iuliu Mureşan a precizat pentru FANATIK că Steliano Filip şi Plamen Iliev, jucătorii care şi-au manifestat expres dorinţa de a pleca, nu o pot face din postura de jucători liberi şi trebuie să se prezinte la pregătiri:

ADVERTISEMENT

“Filip şi Iliev au contracte şi trebuie să vină la antrenamente, să fie în programul echipei. În câteva zile trebuie să găsim o soluţie. O să avem discuţii cu ei, însă deocamdată nu am ajuns la niciun consens”, a fost reacţia lui Iuliu Mureşan.

Răzvan Zăvăleanu e clar: “Cineva îi învaţă să pună presiune şi pe Filip şi pe Iliev. Poziţia noastră este fermă”

Răzvan Zăvleanu a declarat că nu se pune problema ca Steliano Filip şi Plamen Iliev să plece de la echipă în această iarnă fără o ofertă pe adresa clubului şi susţine că cei doi sunt ghidonaţi să pună presiune pe club pentru a rămâne liberi de contract:

“Nu avem de gând să îi dăm drumul lui Iliev. Am avut o discuţie cu el, era pe aceeaşi poziţie. Spunea că nu îi mai stă gândul la această echipă. Cineva îi învaţă să pună presiune şi pe Filip şi pe Iliev. 

Probabil scopul este să plece din postura de jucători liberi. Nu putem ajunge în aceste condiţii la acord de reziliere. Le-a spus şi preşedintele. Poziţia noastră este fermă. Ei spun că Dinamo se salvează şi fără ei.

“Eu nu cred povestea asta că ei vor să plece din cauza presiunii suporterilor”

Da, mulţumesc frumos, dar ei iau un salariu foarte bun aici şi se fac eforturi să se plătească. Ne aşteptăm să pună umărul. Eu nu cred povestea asta că ei vor să plece din cauza presiunii suporterilor şi a mesajelor pe care le primesc.

Păi aşa, la prima nemulţumire a fanilor ar trebui să dăm cu toţii bir cu fugiţii? La Dinamo este presiune. Dacă eram la Progresul Corabia, probabil că nu era o asemenea presiune. Deşi şi acolo te mai fugăresc unii”, a spus Zăvăleanu.

Dinamo şi-a găsit portar! Thomas Chesneau a venit de la Concordia

Plamen Iliev are un contract valabil până în vară cu Dinamo, în timp ce înţelegerea lui Steliano Filip expiră în luna iunie a anului 2023. După primele 21 de etape, “câinii” sunt penultimii în clasament, cu 12 puncte.

Dinamo l-a adus pe postul de portar pe Thomas Chesneau de la Concordia Chiajna, mutare anunţată de FANATIK. Francezul are mari şanse să fie titular încă din primul meci din 2022, cu Argeş, în condiţiile în care Plamen Iliev este cu gândul la plecare şi Mihai Eşanu este accidentat.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Plamen Iliev
  • 30 de ani are portarul bulgar

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT