News

Polițiștii au fost atacați cu topoare și cuțite la Sfântu Gheorghe. Agresorii, supărați că le-a fost întreruptă petrecerea

28.04.2020 | 13:09
Politistii au fost atacati cu topoare si cutite la Sfantu Gheorghe Agresorii suparati ca lea fost intrerupta petrecerea
ADVERTISEMENT

Polițiștii au fost atacați cu topoare și cuțite la Sfântu Gheorghe, acolo unde au mers să opreaască o petrecere la care participau 30 de persoane.

Polițiștii au fost atacați cu topoare și cuțite la Sfântu Gheorghe

Conform Mediafax, trei polițiști și trei jandarmi au fost atacați cu topoare și cuțite de mai multe persoane care petreceau într-o casă din Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Potrivit Poliției Covasna, un bărbat în vârstă de 41 de ani, proprietarul imobilului, se afla în stare de ebrietate și i-a amenințat pe oamenii legii cu un topor.

În tot acest timp, în spatele bărbatului se aflau fiii săi, doi tineri de 17 și 20 de ani, care aveau asupra lor cuțite. Agresorul principal a fost băgat în casă de ceilalți participanți la petrecere, dar la scurt timp a ieșit din nou și i-a amenințat pe polițiști cu un cuțit.

ADVERTISEMENT

Două persoane, reținute pentru 24 de ore

La fața locului au fost chemate în ajutor mai multe echipaje de intervenție, printre care și unul al Serviciului de Acțiuni Speciale, iar spiritele au fost calmate.

Proprietarul imobilului a fost scos din casă și dus la sediul Poliției Sfântu Gheorghe. În momentul plecării, mai multe persoane au aruncat cu cu pietre în direcția forțelor de ordine și au agitat amenințător cuțite.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 41 de ani și fiul său de 20 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe face cercetări pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tot din cauza unei petreceri este cercetată penal și o tânără din localitatea Cugir, județul Alba. Aceasta ar fi pus la cale un „party” la care au participat nouă persoane. Este acuzată acum că a creat cadrul pentru o eventuală transmitere a infecţiei cu noul virus.

ADVERTISEMENT

Recent, în mediul online au apărut imagini cu Alin Câmpean, șeful Poliției din Dej, și Valer Gavrilă, agent-șef principal la Serviciul de Ordine Publică în același municipiu. Aceștia apar în imagini de la petreceri cu personaje cunoscute în zonă drept interlopi.

ADVERTISEMENT