News

Pompier găsit mort în subsolul unui bloc din Reghin. A fost deschis dosar penal

Reprezentanții ISU Mureș au transmis recent că un subofițer operativ principal de la Detașamentul de Pompieri Reghin a fost găsit mort în subsolul blocului în care locuia.
26.07.2022 | 10:08
Pompier gasit mort in subsolul unui bloc din Reghin A fost deschis dosar penal
El este pompierul găsit mort în subsolul unui bloc din Reghin. Foto: ISU Mureș
ADVERTISEMENT

Vestea neagră despre acest pompier a venit la două zile după ce familia acestuia a anunțat la poliție că el nu mai răspundea la telefon. De asemenea, și colegii acestuia erau alarmați din cauza faptului că el nu se mai prezentase la locul de muncă.

Pompier mort la două zile după ce familia l-a dat dispărut

În urma cercetărilor, oamenilor legii au descoperit că subofițerul în vârstă de 44 era mort în subsolul blocului în care locuia. “Vă aducem la cunoștință, cu regret, încetarea din viață a colegului nostru, în vârstă de 44 de ani.

ADVERTISEMENT

Din anul 2006 a ocupat funcția de subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin, participând la numeroase intervenții, îndeplinindu-și cu responsabilitate sarcinile și atribuțiile specifice meseriei de pompier.

Cei care doresc să-și ia un ultim rămas bun de la colegul nostru, sunt invitați marți, 26 Iulie, începând cu ora 12:00, în Cimitirul de Sus din localitatea Șerbeni, comuna Beica de Jos, pentru oficierea ceremoniei mortuare.

ADVERTISEMENT

Suntem alături de familia îndurerată! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace“, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a celor de la ISU Mureş.

Oamenii legii au decis să deschidă un dosar penal

Mai departe, polițiștii au anunțat că au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că în urmă cu două luni, un pompier de 47 de ani a murit în timpul unei intervenții în județul Argeș. Conform primelor informații de la acea vreme, bărbatul ar fi fost lovit de o autospecială.

La 18 mai, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș fuseseră mobilizați pentru a stinge un incendiu de vegetație izbucnit pe A 1.

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru familia lui, dar și pentru toți cei care l-au cunoscut, pentru acel pompier a fost ultima misiune.

 

 

 

ADVERTISEMENT