Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Porumboiu a luat în glumă duelul „băncilor tehnice” Gigi Becali – Gică Hagi. „Păi ar trebui să facă echipa și Ponta”

Adrian Porumboiu nu a luat în seamă duelul patronilor-antrenori: Gigi Becali VS Gheorghe Hagi. Cum comentează la Fanatik SuperLiga.
07.02.2024 | 12:00
Porumboiu a luat in gluma duelul bancilor tehnice Gigi Becali  Gica Hagi Pai ar trebui sa faca echipa si Ponta
Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa lui Gigi Becali. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a analizat la FANATIK SUPERLIGA cele mai controversate faze de la derby-ul FCSB – Farul 1-1. Fostul finanțator al Vasluiului a ironizat duelul dintre Becali și Hagi.

Adrian Porumboiu nu îl pune pe Gigi Becali pe același nivel cu Gică Hagi: „E mult de spus”

Horia Ivanovici a vrut să știe de la Adrian Porumboiu cum a văzut duelul dintre Gigi Becali și Gheorghe Hagi: „Dacă voi credeți că se suportă comparația asta este treaba voastră. E mult de spus. Păi dacă ar fi vorba așa, patronul plătește tot, ține echipa.

ADVERTISEMENT

Păi pe considerentul ăsta trebuia să fie la mai multe echipe unde statul a dat bani mulți. Că e ANRP sau cum se cheamă…”, a fost „înțepătura” trimisă către Mihai Rotaru.

Omul de afaceri a continuat discursul în aceeași direcție: „Ar trebui să se bage și Ponta și primul ministru, să facă echipa că și ei au dat bani. O repriză să facă echipa Gigi, a doua repriză să o facă Ponta, nu? Păi n-au dat bani? La Craiova nu dau bani?

ADVERTISEMENT

Pot să facă și ăștia echipa. Președinții care conduc țara. Sau Olguța. Trebuie să intre și ei în rolul ăsta. De ce nu? Ei au dat banii la vremurile alea. Cine plătește comandă muzica, nu?”.

Adrian Porumboiu: „Cum să îl comparăm pe Gigi cu Hagi?”

Adrian Porumboiu a închis subiectul ferm: „Haideți domne să fim serioși. Cum să îl comparăm pe Gigi cu Hagi? Una-i una, alta-i alta. Dacă am ajuns să facem comparația asta am luat-o razna tare de tot”. 

ADVERTISEMENT

Același Adrian Porumboiu l-a comparat însă pe Gigi Becali cu marele Sir Alex Ferguson: „Domne, până ia titlu, trebuie să primească un alt titlu. De cel mai bun antrenor. Detașat, de departe! Să iei atâtea puncte, să-i bați pe toți din sufragerie? Ar trebui să ia lecții restul.

Să nu mai stea pe bancă. Să stea acasă frumos, picioarele în apă caldă, cu un strop de șampanie și poate sunt mai inspirați. Domnul Becali trebuie să primească titlul de antrenor emerit.

ADVERTISEMENT

„Pe mine mă amuză gesturile lui Charalambous. Decizia vine din sufragerie”

Păi dacă îi bate pe toți de acasă? Vă dați seama dacă s-ar duce să și stea pe bancă?(n.r. – O să ia Champions League) Vai de mine… Nu ai ce să-i zici.

Omul anunță, spune echipa dinainte, nu sunt surprize. Pe mine mă amuză gesturile lui Charalambous. El poate să dea din mâini cât o da, poate să și zboare, dar decizia vine din sufragerie. Nu urmează să se întâmple ce le spune. Se întâmplă ce le spune Gigi.

E transparent. Spune ‘Așa joc, hai băteți-mă’. Și nu îl bate nimeni. Campionatul e jucat. Păi la atâtea puncte? Era jucat la 2-3 puncte, dar acum?”.

Adrian Porumboiu a ironizat duelul antrenorilor Gigi Becali - Gheorghe Hagi

ADVERTISEMENT