Sport

Presa engleză jubilează după revenirea de senzație a lui Liverpool: ”Din Paris cu dragoste”

Liverpool a avut o revenire extraordinară în a doua repriză a meciului cu Villarreal, iar presa engleză elogiază faptul că Jurgen Klopp a știut să-și motiveze jucătorii într-un moment delicat.
04.05.2022 | 00:35
Presa engleza jubileaza dupa revenirea de senzatie a lui Liverpool Din Paris cu dragoste
Liverpool a avut o revenire extraordinară în a doua repriză a meciului cu Villarreal, iar presa engleză elogiază faptul că Jurgen Klopp a știut să-și motiveze jucătorii într-un moment delicat. Sursă foto: EPA-EFE/Biel Alino
ADVERTISEMENT

Spaniolii au egalat rapid scorul la general, dar ”cormoranii” au avut o parte secundă absolut formidabilă, au marcat de trei ori și s-au calificat în finala Champions League.

Revenirea lui Liverpool, salutată de presa engleză

Presa engleză a fost în extaz după ce Liverpool a reușit o revenire fantastică în a doua repriză a meciului retur cu Villarreal din semifinalele Champions League și a ajuns în ultimul act al competiției pentru a treia oară în ultimele cinci ediții.

ADVERTISEMENT

”Din Paris cu dragoste”, a titrat The Sun, amintind de celebrul film cu același nume în care au jucat John Travolta și Jonathan Rhys Meyers. Publicația britanică a scris: ”Jurgen Klopp o duce pe Liverpool într-o altă finală. Urmează o călătorie în Franța.

Jucătorii au sărbătorit alături de suporteri, iar bucuria sinceră s-a văzut pe fețele tuturor. Jucătorii lui Villarreal sunt devastați, dar trebuie să-și sărbătorească reușita din acest sezon”.

ADVERTISEMENT

Liverpool continuă să viseze la o performanță unică

”Liverpool marchează de trei ori în doar 12 minute pentru a relua controlul semifinalei Champions League, după un început șocant de primă repriză care i-a adus înapoi la egalitate la general”, a scris Daily Mail.

”Liverpool a supraviețuit în Spania pentru a ajunge în finală”, a titrat BBC. ”Liverpool a tras o sperietură zdravănă împotriva lui Villarreal pentru a trece în finala Champions League și a-și păstra vii speranțele de a câștiga o cvadruplă fără precedent.

ADVERTISEMENT

Roșii vor juca fie cu Manchester City, fie cu Real Madrid pe Stade de France din Paris. Nicio echipă engleză nu a câștigat vreodată Champions League, Premier League, Cupa și Cupa Ligii, toate în același sezon. Liverpool vrea să scrie istorie”, a notat sursa citată.

Spaniolii vorbesc despre căderea fizică a lui Villarreal

Presa spaniolă elogiază prestația curajoasă a lui Villarreal în prima repriză a returului cu Liverpool și pune ratarea calificării pe forța adversarului și pe căderea fizică a jucătorilor lui Unai Emery.

ADVERTISEMENT

”A fost frumos cât a durat”, a titrat Marca, care a scris: ”Era pe cale să se întâmple. Villarreal a revenit de la două goluri într-o primă repriză superbă, datorită fotbalului rapid. Dar a doua parte a fost altceva. În 12 minute, Fabinho, Luis Diaz și Mane au pus capăt visului galben. Băieții lui Klopp vor juca finala Champions League, a treia din cinci ediții.

Titlul dat de cotidianul As a fost ”Visul a durat 45 de minute”. ”O primă repriză grozavă pentru Villarreal i-a făcut să viseze grație golurilor lui Dia și Coquelin, dar în repriza secundă au căzut fizic și Liverpool a revenit cu golurile lui Fabinho, Luis Diaz și Mane și merge în finală”, a scris sursa citată.

”Submarinul galben a reușit să egaleze la general într-o primă repriză spectaculoasă. Englezii au reacționat după pauză pentru a înăbuși revenirea și a ajunge în finala Champions League. Miracolul revenirii a fost planificat pentru 45 de minute, dar Villarreal nu a putut să țină pasul cu ritmul unui Liverpool care navighează în altă categorie.

Villarreal și-a luat rămas bun de la Champions League cu o altă performanță remarcabilă. Le-a lăsat pe Juventus și Bayern în beznă și, uneori, părea că poate să facă surpriza și cu Liverpool, dar benzina oamenilor lui Unai Emery nu a fost suficientă și englezii vor fi cei care vor lupta pentru trofeu”, a notat și Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT