Sport

Presa franceză, reacții acide după o nouă eliminare prematură a lui PSG din Champions League: ”Marele vid”. Ce note au primit starurile Mbappe și Messi

PSG este eliminată încă o dată devreme din Champions League, iar presa franceză nu a iertat vedetele plătite cu bani grei de șeicii qatarezi.
09.03.2023 | 00:38
Presa franceza reactii acide dupa o noua eliminare prematura a lui PSG din Champions League Marele vid Ce note au primit starurile Mbappe si Messi
PSG este eliminată încă o dată devreme din Champions League, iar presa franceză nu a iertat vedetele plătite cu bani grei de șeicii qatarezi. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

După o înfrângere la limită pe Parc des Princes în prima manșă, elevii lui Christophe Galtier au mers plini de încredere la Munchen că pot întoarce rezultatul, dar au părăsit rușinos competiția după un nou eșec, scor 0-2.

Eliminarea lui PSG din Champions League a creat frustrare în presa franceză

Presa franceză nu a digerat această nouă eliminare rapidă a celor de la PSG, de această dată fără să marcheze gol în ”dubla” cu Bayern din optimile de finală ale Champions League, și a pus tunurile pe starurile parizienilor.

ADVERTISEMENT

”Marele vid”, a titrat mare publicația L’Equipe. ”Pentru al doilea an consecutiv, Parisul se oprește în optimile de finală. PSG a părut o echipă cu picioarele tăiate de un Bayern Munchen departe de a fi extravagant, dar suficient de matur pentru a ști să joace un meci de calificare.

Fanii așteptau ca flacăra lui Mbappe sau Messi să răstoarne rezultatul din prima manșă, dar cele două genii au avut prestații mediocre și Parisul rămâne din nou pe dinafară”, a scris sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cotidianul de casă al celor de la PSG, Le Parisien, a titrat: ”Revenirea nu a avut loc”. ”După o primă repriză bună, parizienii au fost copleșiți în partea a doua. Oamenii lui Galtier nu au avut bagajul necesar pentru a rezista armadei bavareze.

Starurile Mbappe și Messi nu au fost de ajuns, iar subțirimea băncii de rezerve s-a dovedit a fi fatală pentru PSG. Mbappe nu a reușit niciun dribling și nu a câștigat niciun duel, iar asta arată neputința Parisului”, au notat jurnaliștii de la Le Parisien.

ADVERTISEMENT

Messi, printre cei mai buni jucători de la PSG

PSG a capotat încă o dată în drumul spre marele vis de a câștiga Champions League, fiind eliminată de Bayern. Marea dezamăgire a francezilor în returul de la Munchen a fost Kylian Mbappe, care a primit cea mai mică notă pe platforma FootMob, 5,6.

Mbappe a jucat returul cu Bayern Munchen cu o pereche de ghete noi, personalizate cu numărul 201, reprezentând recordul doborât, cu privire la golurile din istoria PSG-ului, însă acestea nu l-au ajutat să marcheze.

ADVERTISEMENT

Singurii jucători care au primit note cât de cât acceptabile au fost Danilo Pereira (7,4), Sergio Ramos (7,3), Achraf Hakimi și Leo Messi (ambii 7,0). Starul argentinian s-a aflat la meciul cu numărul 150 jucat în Champions League și doar Cristiano Ronaldo și Iker Casillas au mai multe jocuri strânse în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,81 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Brest – PSG

ADVERTISEMENT