Fotbal international

Presa internațională, elogii pentru Leo Messi după golul din Argentina – Australia 2-1. Cum a reacționat Piers Morgan, jurnalistul favorit al lui Cristiano Ronaldo

Leo Messi a reușit un gol minunat în Argentina - Australia 2-1, iar presa internațională a scris la superlativ despre starul ”pumelor”.
03.12.2022 | 23:56
Presa internationala elogii pentru Leo Messi dupa golul din Argentina  Australia 21 Cum a reactionat Piers Morgan jurnalistul favorit al lui Cristiano Ronaldo
Leo Messi a reușit un gol minunat în Argentina - Australia 2-1, iar presa internațională a scris la superlativ despre starul ”pumelor”. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Messi a înscris al treilea său gol la Campionatul Mondial 2022, iar reuşita din optimile de finală vine la meciul 1.000 din cariera fotbalistului de 35 de ani.

Leo Messi, ridicat în slăvi de presa internațională după Argentina – Australia 2-1

În minutul 35 al meciului Argentina – Australia 2-1, Alexis Mac Allister a şutat din afara careului, mingea l-a lovit pe Nicolas Otamendi şi a ajuns la Leo Messi, care a marcat un gol superb, iar presa internațională a umblat din nou la sertarul cu apelative pozitive.

ADVERTISEMENT

Unul dintre primii care au ținut să-l felicite pe starul argentinian a fost jurnalistul britanic Piers Morgan, cel care este foarte apropiat de Cristiano Ronaldo și căruia portughezul i-a acordat interviul prin care și-a semnat plecarea de la Manchester United.

Deși a spus în nenumărate rânduri că portughezul este cel mai mare fotbalist, Morgan nu a putut trece peste reușita magnifică a lui Messi. ”Gol genial al lui Lionel Messi în al 1000-lea joc al său. Jucător minunat”, a scris britanicul pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Messi a luminat jocul Argentinei

Publicația Mundo Deportivo, atașată de Lionel Messi din perioada în care acesta făcea furori la Barcelona, a scris numai la superlativ despre argentinian. ”O mie de motive pentru a fi entuziasmat de Messi” sau ”Messi trece peste Maradona”, sunt doar câteva titluri ale catalanilor.

Postul de televiziune spaniol Movistar a titrat ”Golul etern al lui Leo Messi”, în timp ce Marca, publicație care apare la Madrid, a scris: ”Messi scrie cele o mie și una de nopți”.

ADVERTISEMENT

Cotidianul L’Equipe a avut unul dintre cele mai inspirate titluri: ”Lumina vine din piciorul stâng al lui Messi”. Jurnaliștii francezi au continuat: ”Messi nu marcase niciodată într-un meci eliminatoriu. O anomalie pe care a corectat-o ​​rapid semnând primul gol care a deschis drumul Argentinei spre sferturi”.

”Magia lui Messi duce Argentina mai departe”, a titrat The Sun. ”Deși superstarul de 35 de ani nu mai este același jucător de care ne-am îndrăgostit cu toții, el este încă suficient de bun pentru a continua să ducă în spate Argentina”, au scris britanicii.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii, Lionel Messi a susţinut că el şi jucătorii lui au resimţit oboseala din ultimele zile, mai ales că între faza grupelor şi optimile de finală nu a mai existat o zi de pauză, aşa cum s-a întâmplat la ediţiile trecute.

ADVERTISEMENT