Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prestația lui Istvan Kovacs din Milan – Napoli, dezbătută la Fanatik SuperLiga: “Napoletanii ar trebui să se uite mai mult la echipa lor!”. Video exclusiv

Istvan Kovacs a condus la centru Milan - Napoli, scor 1-0, din sferturile Champions League. Prestaţia arbitrului român a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA.
13.04.2023 | 13:30
Prestatia lui Istvan Kovacs din Milan  Napoli dezbatuta la Fanatik SuperLiga Napoletanii ar trebui sa se uite mai mult la echipa lor Video exclusiv
Prestația lui Istvan Kovacs din Milan - Napoli, dezbătută. Ce a scris presa internațională. Video exclusiv. Foto: fb/AntenaSport
ADVERTISEMENT

Milan s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Napoli, în prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. “Diavolii” au înscris unicul gol al meciului condus la centru de Istvan Kovacs, în minutul 40 prin Bennacer.

Prestația lui Istvan Kovacs din Milan – Napoli, dezbătută la Fanatik SuperLiga: “Mi s-a părut un arbitraj bun”

Prestaţia arbitrului român a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA de foştii fotbalişti Bănel Nicoliţă, Robert Niţă şi Valeriu Răchită, care consideră că Istvan Kovacs a avut o prestaţie foarte bună, în ciuda criticilor venite dinspre Napoli:

ADVERTISEMENT

“Din punctul meu de vedere, Istvan Kovacs a arbitrat foarte bine. Nu au fost greşeli care să avantajeze o echipă sau alta. Au fost cartonaşele galbene acordate cum trebuie, poate la unul s-a grăbit puţin. Dar mie mi-a plăcut cum a arbitrat. Mi s-a părut un arbitraj bun”, spus Bănel Nicoliţă.

Robert Niţă consideră că arbitrul român a lăsat uneori prea liber jocul, dar per total apreciază prestaţia lui Istvan Kovacs, care nu a făcut erori mari în meciul de pe San Siro:

ADVERTISEMENT

“Alta este valoarea jucătorilor, presiunea pe care o pun antrenorii, chiar dacă vorbim de tehnicieni foarte mari. Cred că încearcă să lase în anumite momente ale jocului prea liber meciul. Apoi, pentru a calma spiritele acordă un cartonaş galben. Dar cred că s-a ridicat la nivelul meciului şi nu i se poate imputa nimic.

Milan a fost echipa mai bună. A reuşit să marcheze celor de la Napoli cinci goluri în ultimele două jocuri. Eu sunt foarte curios să văd meciul retur. Nu cred că celor de la Napoli le-a căzut bine această înfrângere. Napoli are puterea de a câştiga cu 2-0 împotriva oricărui adversar”.

ADVERTISEMENT

“Cred că napoletanii ar fi trebuit să se uite mai mult la echipa lor”

Valeriu Răchită nu este de acord cu criticile la adresa arbitrului român venite, în principal, din partea napoletanilor şi crede că ar trebui mai degrabă să fie preocupaţi de jocul echipei:

“N-au fost faze clare, de penalty. S-au luat de Kovacs pentru faza aia cu Leao care şutează în fanion şi nu i-a dat galben. Poate în spiritul jocului nu l-a dat, dar cred că napoletanii ar fi trebuit să se uite mai mult la echipa lor.

ADVERTISEMENT

Mai ales acum, când avem VAR şi orice decizie eronată poate fi corectată cu analiza arbitrajului video. Eu cred că a arbitrat bine, normal. Istvan este arbitrul nostru numărul 1. Cred că Haţegan, după un control, va reveni şi el şi vom avea doi arbitri de top. 

Eu văd un Inter – Napoli în semifinale şi finalista va juca împotriva lui Real Madrid şi va pierde din nou”, a spus Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT