Fotbal intern

Prima decizie a lui Dusan Uhrin la Dinamo. Pe cine păstrează din staff-ul lui Gigi Mulțescu. Exclusiv

15.04.2021 | 17:17
Prima decizie a lui Dusan Uhrin la Dinamo Pe cine pastreaza din stafful lui Gigi Multescu Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a luat prima decizie la Dinamo și va păstra doi oameni din staff-ul fostului antrenor Gheorghe Mulțescu.

FANATIK a anunțat încă de marți de la prânz demisia lui Gigi Mulțescu, iar conducerea lui Dinamo deja bătuse palma cu Dusan Uhrin înainte de meciul cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ceh și-a ales noul staff, din care vor face parte printre alții preparatorul fizic Denis Kavan si antrenorul de portari Dragos Picu, dar a păstrat un om extrem de apreciat de jucătorii lui Dinamo.

Dinamo va avea doi preparatori fizici. Cine mai rămâne din staff-ul lui Gigi Mulțescu

Din informațiile FANATIK, George Neagu, preparatorul fizic al lui Dinamo, va continua în Ștefan cel Mare, iar Dusan Uhrin va lucra astfel cu doi preparatori fizici. George Neagu a fost extrem de regretat de jucătorii lui Dinamo, după ce a plecat la Astra Giurgiu și au fost extrem de bucuroși că acesta a revenit în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„George Neagu, preparatorul fizic, va rămâne în continuare. Este foarte apreciat de jucători. O să avem doi preparatori fizici, cum are și Universitatea Craiova. Nu cred că e o problemă.

Neagu își face meseria la nivel înalt și e păcat să nu continue, mai ales că jucătorii sunt foarte încântați de modul în care lucrează, ceea ce e un lucru extraordinar. Va rămâne în mod sigur”, au declarat surse din cadrul clubului pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Iulian Mihăescu va continua și el la Dinamo. A mai lucrat cu Uhrin în precendentul mandat

FANATIK a mai aflat că Iulian Mihăescu va continua, de asemenea, în Ștefan cel Mare, mai ales că antrenorul secund al „câinilor” a mai lucrat cu Dusan Uhrin și în precedentul mandat la Dinamo. În vârstă de 58 de ani, dâmbovițeanul a fost pe rând secundul lui Gheorghe Mulțescu în cele două mandate, Adrian Mihalcea, Eugen Neagoe, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Flavius Stoican sau Claudiu Niculescu, dar și în mandatele lui Mircea Rednic și Ioan Andone.

Fostul jucător al lui Dinamo, cu care a câștigat două titluri de campion în 1990 și 1992, dar și două Cupe ale României (1986, 1990), va rămâne în continuare antrenorul secund al echipei. Iulian Mihăescu este un dinamovist cu ștate vechi de serviciu, care activează ca antrenor secund în cadrul clubului de mai bine de un deceniu.

ADVERTISEMENT

Ca antrenor secund al lui Dinamo, Iulian Mihăescu a câștigat titlul de campion (2004), Cupa României (2003, 2004, 2005), Supercupa României (2005), activând de-a lungul timpului atât la echipa secundă a clubului, Dinamo II, cât și la CFR Cluj, Unirea Urziceni, FC Drobeta-Turnu Severin și Poiana Câmpina, în țară, dar și la Al-Ettifaq, Al-Ahli și ȚSKA Sofia în străinătate. Pentru o scurtă perioadă a fost antrenor principal la Unirea Urziceani în 2006 și a lucrat din nou cu Ioan Andone la CFR Cluj ca asistent în 2012.

ADVERTISEMENT