Sport

Primele imense date de Gigi Becali după calificările în Champions League! „E cea mai mare sumă pe care am văzut-o!”

Bănel Nicoliță și-a amintit cu drag de perioada în care evolua cu Steaua, actuala FCSB, în grupele Champions League și a povestit ce prime dădea Gigi Becali pentru calificări.
07.04.2022 | 20:33
Primele imense date de Gigi Becali dupa calificarile in Champions League E cea mai mare suma pe care am vazuto
Primele imense date de Gigi Becali după calificările în Champions League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al „roș-albaștrilor” a povestit și cum și-a investit ulterior banii câștigați în fotbal, explicând și cum era împărțit salariul pe care l-a câștigat în Ligue 1, la Saint-Etienne.

Bănel Nicoliță a vorbit despre primele imense date de Gigi Becali după calificările în Champions League

Bănel Nicoliță a vorbit despre banii pe care i-a făcut din fotbal, unii fiind cheltuiți, alții investiți, dar și despre cele mai mari prime pe care le-a avut în toată cariera, acestea venind din partea lui Gigi Becali pentru calificările Stelei, actualei FCSB, în Champions League:

ADVERTISEMENT

„300.000 de euro este cea mai mare sumă pe care am ținut-o în mână. Eu nu am stat cu banii în casă. Erau bani care s-au strâns și i-am scos de la bancomat să iau ceva.

Cea mai mare primă a fost cea de calificare în Champions League, de 120.000 de euro, de la domnul Becali.

ADVERTISEMENT

Am rămas cu 300.000 și ceva de mii de euro. Restul în imobiliare. N-am câștigat foarte mult. Pentru că eu în Franța jumătate dădeam la stat. Așa era acolo. Vă pot confirma cei care au fost acolo”.

„Am făcut și greșeli, de ce să mă ascund. Fiecare greșește! N-au fost greșeli grave. Ce mi-a plăcut, am făcut. N-am regrete.

ADVERTISEMENT

În fotbal am pierdut cei mai mulți bani. Când jucam la Steaua știi câte tricouri cumpăram? După meciuri plecam cu 15-16 tricouri după mine”, a mai spus Bănel Nicoliță, pentru as.ro.

„Plăteam bani mulți pe tricouri, din buzunarul meu!”

Bănel Nicoliță a recunoscut că la fiecare meci își dădea tricoul de joc, iar el era nevoit să-și cumpere unul nou mereu și ritualul continu cu următoarele dueluri ale „roș-albaștrilor:

ADVERTISEMENT

„Nu apucam să ajung până la Brăila, pentru că acolo locuiam atunci, să mai am la mine ceva.

Mai rămâneam cu promisiuni. Le spuneam că aduc săptămâna viitoare, că dau comandă după următorul meci. Plăteam bani mulți pe tricouri, din buzunarul meu”.

„De la club aveam un singur tricou, cel cu care jucam. Pe care îl dădeam după meci cuiva care își dorea mult”, a mai spus Bănel Nicoliță.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,65 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT