Sport

Primele reacții după transferul lui Luis Phelipe la FCSB: „Sunt două probleme”

Au apărut primele reacții după transferul lui Luis Phelipe la FCSB, Ilie Dumitrescu semnalând două probleme care pot apărea.
08.12.2023 | 22:17
Primele reactii dupa transferul lui Luis Phelipe la FCSB Sunt doua probleme
Primele reacții după transferul lui Luis Phelipe la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Transferul lui Luis Phelipe la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK. „Mister” consideră că fotbalistul brazilian trebuie să fie puternic din punct de vedere mental pentru a juca la FCSB.

Primele reacții după transferul lui Luis Phelipe la FCSB

Ilie Dumitrescu a oferit primele reacții după transferul lui Luis Phelipe la FCSB, acesta semnalând două probleme care pot apărea, și anume că fotbalistul trebuie să joace mereu la victorie, lucru cu care nu este obișnuit de la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

A doua problemă semnalată de „Mister” este relația pe care Luis Phelipe o va avea cu Gigi Becali, avertizându-l că poate să fie schimbat oricând în cazul în care nu are evoluții bune.

„Luis Phelipe e un jucător cu tehnică superioară. Dar sunt două probleme. Trebuie să joci mereu la victorie și trebuie să fii mereu mental pregătit că poți fi schimbat oricând”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Primul transfer ar fi trebuit să fie un antrenor!”

Ion Crăciunescu a intervenit și a spus că FCSB ar fi avut nevoie în primul rând de un antrenor adevărat în locul lui Elias Charalambous, după care să aducă alți fotbaliști la echipă.

„Eu cred că transferurile ar fi trebuit să înceapă de la un antrenor, abia apoi să se treacă la aducerea unor jucători noi la echipă”, a spus și Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

„Am auzit ceva despre Luis Phelipe, dar nu cunosc detalii, eu sunt antrenor, doar antrenez. Oricum nu poate să plece mai devreme de ultima etapă.

Sperăm să facem mai multe transferuri, dacă dorim performanță, atunci trebuie să fim susținuți și de conducere prin transferuri”, a spus și Leo Grozavu la finalul meciului dintre Poli Iași și UTA, scor 1-0.

ADVERTISEMENT
2,75 este cota BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul CFR Cluj - FCSB