Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primele reacții la Fanatik SuperLiga după anunțul lui Șucu despre Mircea Lucescu. „Există un singur asterisc. Din Turcia!”

Dan Șucu vrea să dea lovitura și să îl aducă pe Lucescu la Rapid. Primele reacții la Fanatik SuperLiga și cine îl mai ofertează pe antrenor.
22.12.2023 | 13:37
Primele reactii la Fanatik SuperLiga dupa anuntul lui Sucu despre Mircea Lucescu Exista un singur asterisc Din Turcia
Mircea Lucescu este dorit la Rapid, însă are și o ofertă tare din Turcia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că negociază cu Mircea Lucescu o revenire la Rapid. Numai că antrenorul român este curtat din toate părțile. Dezvăluirile lui Adrian Ilie și comentariile analiștilor.

Dan Șucu îl convinge pe Mircea Lucescu să vină la Rapid? „Vor mai avea o discuție între Crăciun și Anul Nou”

Robert Niță a oferit detalii de culise de la negocieri: „Domnul Șucu speră, se gândește la Mircea Lucescu. A fost invitat și în Giulești. Meciurile cu echipa de club le-a jucat pe Giulești. Și aici iar Dan Șucu are un mare merit că i-a rugat pe cei de la clubul sportiv să pună la dispoziție absolut toată infrastructura pentru Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Sunt discuții între cei doi, și eu l-am văzut deschis și încântat, chiar dacă suferă un pic pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo. N-a negat asta niciun moment. L-am văzut bucuros, deschis la discuții cu domnul Șucu. 

Dacă îi va permite timpul și nepoțeii în perioada asta de Sărbători, între Crăciun și Revelion se vor mai vedea și vor avea o discuție. Sunt un mare admirator al lui Mircea Lucescu”, a mai spus fostul jucător al Rapidului, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, ofertat din Turcia: „Au discutat să revină acolo”

Adrian Ilie știe însă că „Il Luce” este dorit cu insistență la Beșiktaș: „Există un singur asterisc. Din Turcia! Din ce știu din interiorul clubului, managerul clubului este unul nou și l-a pus în prim plan pe nea Mircea. A fost tot timpul primit bine la Beșiktaș, doar că acum au discutat să revină acolo.

E posibil să fie director tehnic. Se vorbește deja de o lună. O să fie sigur schimbări în club și e posibil să ajungă acolo. Eu zic mai bine să meargă la Beșiktaș, nu la Rapid, pentru că Rapid abia atunci s-ar mai înscrie la campionat”.

ADVERTISEMENT

Ce ar însemna venirea celui mai bun antrenor român din istorie în Giulești: „Se schimbă tot la Rapid”

Robert Niță e convins că antrenorul în vârstă de 78 de ani are toate condițiile să facă performanță: „Gândește-te, domnul Lucescu când vine la Rapid alături de domnul Copos cere o bază sportivă, PRO Rapid. Acum există două. Poate să fie la Rapid ceea ce-și dorește dânsul. Orice. 

La experiența lui în fotbal cred că e mină de aur penreu un proiect cum e Rapid în momentul de față. Ai infrastructură, problema financiară nu se pune absolut niciun moment. Dacă Rapidul își dorește un jucător îl ia și gata. Bineînțeles în niște limite.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a ținut să scoată un amănunt în evidență: „Ar fi un imens câștig lucrul ăsta. Dar în momentul în care voi vorbiți de oferte la un om care are 78 de ani, încă o dată îți dai seama câtă valoare are acest om. Se discuta și despre Olympique Lyon. Alții au 10-15 ani de când s-au lăsat și omul ăsta fierbe pentru această meserie.

Dacă ar face pasul la Rapid, practic s-ar întâlni două pasiunea. Pasiunea domnului Șucu care sună la 3 noaptea pe Robert Niță să vadă cum e cu 4-4-2, și pasiunea domnului Lucescu de a rămâne în iarbă, de a rămâne aproape de un club drag inimii lui, de a rămâne aproape de jucători. Sunt sigur că vrea și să îi antreneze. 

Ar fi consecințe extrem de plăcute pentru un club cu o tradiție imensă și cu un public senzațional. Orice apariție sau revenire în fotbalul românesc a unor personaje cu forță, putere, cunoștințe, nu face decât să crească nivelul”.

De ce Rapid ar fi o alegere sentimentală și nu Dinamo

Robert Niță crede că în decizia lui Mircea Lucescu va conta și partea sentimentală: „Și mai e ceva. Băiatul lui Răzvan Lucescu e junior la Rapid. A văzut, știe ce se întâmplă acolo. Știe tot”.

Fostul atacant aduce aminte și de conexiunile experimentatului antrenor: „Nea Mircea peste tot pe unde a fost dacă nu a avut infrastructură a cumpărat din Brazilia. La forța financiară a domnului Șucu, piața din Brazilia poate reprezenta o variantă. Se schimbă tot la Rapid. O rețea creată în 40 de ani la cel mai înalt nivel”. 

Dacă e luni, marți sau vineri, e FANATIK SUPERLIGA! Cea mai urmărită emisiune de sport din România revine pe 22 ianuarie, de la ora 10:30, DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Mircea Lucescu la Rapid?! Antrenorul e dorit și în Turcia

ADVERTISEMENT