Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primii doi jucători dați afară după FCSB – Sepsi 2-1. „Nu i-am reziliat încă, dar vor pleca”

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că doi jucători de la Sepsi vor pleca de la echipă, fiind traşi pe linie moartă de antrenor.
18.03.2024 | 11:50
Primii doi jucatori dati afara dupa FCSB  Sepsi 21 Nu iam reziliat inca dar vor pleca
Primii doi jucători dați afară după FCSB – Sepsi 2-1. „Nu i-am reziliat încă, dar vor pleca”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu Sepsi, scor 2-1. Roş-albaştrii se desprind la 7 puncte în fruntea clasamentului din SuperLiga, la capătul unui meci pe care echipa lui Charalambous l-a dominat, dar în care finalul a fost cu emoţii.

Primii doi jucători dați afară după FCSB – Sepsi 2-1. „Nu i-am reziliat încă, dar vor pleca”

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA primele două plecări de la echipă după meciul de pe Arena Naţională. Este vorba de Mihai Bălaşa şi Jonathan Rodriguez:

ADVERTISEMENT

“Cu Rodriguez şi Bălaşa încă nu am ajuns să reziliem contractele, pur şi simplu antrenorul a decis că nu se mai bazează pe ei. De vreo lună de zile cei doi jucători nu mai prind lotul. 

Are o altă viziune. Vrea să joace mai mult cu tineri, care după părerea mea este un lucru foarte bun. După cum vedem, tinerii pe care i-am avut pe teren, nu rezistă nici 60 de minute. 

ADVERTISEMENT

“În afara accidentărilor, nici condiţia fizică nu este la cel mai bun nivel”

Undeva există o problemă fizică fiindcă nu este un lucru de admirat că un jucător de 20-21 de ani nu reuşeşte să reziste 90 de minute pe parcursul unui meci. Ok, sunt şi accidentări.

Dar în afara accidentărilor, nici condiţia fizică nu este la cel mai bun nivel. Noi, întotdeauna, dăm mână liberă antrenorului. Dacă el a decis că nu se bazează pe cei doi jucători, stăm şi încercăm să găsim o cale de mijloc.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim să prelungim pe încă un an cu antrenorul, a atins obiectivul”

O să vedem săptămâna asta să discutăm şi să vedem ce putem face. Vom rezilia contractele dacă vor fi de acord, dacă nu, oricum au contract până în vară. Respectăm contractul, plătim salariile. 

Încă nu am stat 100% să vorbim despre noul contract cu domnul Storck, dar ne dorim să prelungim pe încă un an, a atins obiectivul. Săptămâna viitoare vom ştii exact”, a spus Dioszegi la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Sepsi va evolua în etapa viitoare cu CFR Cluj, pe teren propriu. Echipa lui Adi Mutu este rănită după eşecul suferit pe teren propriu cu Universitatea Craiova şi este sub presiune înaintea meciului de la Sf. Gheorghe.

Primii doi jucători dați afară după FCSB – Sepsi 2-1. „Nu i-am reziliat încă, dar vor pleca”

ADVERTISEMENT