Sport

Primul jucător dat afară de Dinamo în această iarnă: ”Mult succes în carieră”

Dinamo a început să lucreze la lotul pentru partea a doua a sezonului, iar primul jucător care pleacă de la echipă este Cătălin Țîră.
30.12.2023 | 16:00
Primul jucator dat afara de Dinamo in aceasta iarna Mult succes in cariera
Dinamo a început să lucreze la lotul pentru partea a doua a sezonului, iar primul jucător care pleacă de la echipă este Cătălin Țîră. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Imediat după ultimul meci jucat în 2023, Andrei Nicolescu, administratorul special al ”câinilor”, a mărturisit că nu mai puțin de 7 fotbaliști din lotul cu care s-a abordat prima parte a campionatului vor fi puși pe liber.

Cătălin Țîră, primul jucător care pleacă de la Dinamo

Cu speranța că Dinamo va reuși minunea de a se salva de la retrogradarea directă din SuperLiga, conducătorii clubului au început schimbările la nivelul lotului. Iar campania de mercato a fost deschisă cu anunțul despărțirii de atacantul Cătălin Țîră.

ADVERTISEMENT

”Dinamo 1948 București și atacantul Cătălin Țîră au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu. Mult succes în carieră, Cătălin Țîră!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului Dinamo.

Atacantul în vârstă de 29 de ani a venit la Dinamo în septembrie 2021, iar transferul său a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK. În cei peste 2 ani petrecuți la ”roș-albi”, atacantul a jucat 33 de meciuri și a marcat doar 2 goluri.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, el a jucat 152 de minute în 9 partide și nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. A fost titular doar în partida din august cu Universitatea Cluj și a mai prins o repriză în primul ”11” la meciul din Cupa României Betano cu Metaloglobus.

Ce ținte de transfer are Dinamo

Dinamo a început din nou să viseze frumos după ce a câștigat ultimele 2 partide din 2023, cu FC Botoșani și FC Voluntari. ”Câinii” sunt la 7 puncte de Poli Iași și la 8 puncte de FC Voluntari și UTA Arad.

ADVERTISEMENT

În ciuda valului de optimism creat în tabăra ”câinilor”, administratorul juridic Răzvan Zăvăleanu a pus presiune pe conducerea clubului legat de strategia de transferuri din această pauză competițională.

Florin Andone este din ce în ce mai aproape de prima sa experiență ca fotbalist în România. FANATIK a aflat în exclusivitate că atacantul lui Eldense este principala țintă de transfer a lui Dinamo în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Pe lista ”câinilor” se mai află și alți doi jucători experimentați. FANATIK a aflat în exclusivitate că, pe lângă Andone, conducerea ”roș-albilor” poartă tratative și cu Ronaldo Deaconu și Ionuț Nedelcearu.

ADVERTISEMENT