Sport

Prin ce spaimă a trecut miliardarul Dan Șucu imediat după Rapid – UTA. A venit cu bodyguarzii la vestiare. Exclusiv

Rapid a obținut o victorie importantă cu UTA Arad, dar nu totul a fost roz în Giulești. FANATIK a aflat că, în bucuria de la final, co-acționarul Dan Șucu nu și-a mai găsit unul dintre băieți.
21.08.2022 | 11:50
Prin ce spaima a trecut miliardarul Dan Sucu imediat dupa Rapid  UTA A venit cu bodyguarzii la vestiare Exclusiv
Rapid a obținut o victorie importantă cu UTA Arad, dar nu totul a fost roz în Giulești. FANATIK a aflat că, în bucuria de la final, co-acționarul Dan Șucu nu și-a mai găsit unul dintre băieți. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Elevii lui Adrian Mutu au câștigat cu 1-0 printr-un gol extraordinar al lui Junior Morais și au urcat pe primul loc în clasamentul din SuperLiga.

Dan Șucu și-a pierdut unul dintre băieți la finalul meciului Rapid – UTA

În Giulești a fost o bucurie de nedescris pentru victoria obținută de Rapid în fața unei rivale de tradiție așa cum este UTA, dar FANATIK a aflat că Dan Șucu a trecut prin clipe de spaimă când nu și-a mai găsit unul dintre băieți.

ADVERTISEMENT

Co-acționarul ”vișiniilor” a venit la partidă însoțit de familie și a urmărit jocul de la tribuna oficială a stadionului. După ultimul fluier al arbitrului Iulian Călin, în Giulești a început fiesta. Însă, în haosul creat, unul dintre copiii lui Șucu s-a îndreptat spre teren și a fost luat de val.

Din informațiile FANATIK, Dan Șucu a intrat în panică în momentul în care nu l-a mai văzut pe puștiul său și împreună cu bodyguarzii săi a început căutările în stadion. În cele din urmă, omul de afaceri și-a găsit fiul la vestiarul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu este căsătorit din 2007 cu fosta prezentatoare TV Diana Lăscărescu și au împreună doi copii, Dan Matei (16 ani) și Petru Andrei Cristian (14 ani). Ambii băieți ai acționarului rapidist sunt legitimați la academia clubului.

Șucu investește în școli de fotbal

La finalul jocului, mai mulți suporteri ai Rapidului au încercat să intre pe teren pentru a sărbători alături de favoriți victoria cu UTA. O fană a fost reținută într-un mod mai brutal de stewarzi, iar căpitanul Cristi Săpunaru a intervenit imediat pentru a o elibera.

ADVERTISEMENT

Antrenorul giuleștenilor nu are timp să jubileze după ce și-a dus echipa pe primul loc în SuperLigă. Adrian Mutu simte presiunea obiectivului, dar consideră că acest lucru este benefic.

Eroii Rapidului în această întâlnire au fost Junior Morais, autorul singurului gol, și portarul Horațiu Moldovan, care și-a salvat echipa cu câteva parade de excepție. La final, ambii au vorbit despre unitatea grupului pe care a creat-o Adi Mutu.

ADVERTISEMENT

Rapid a renăscut odată cu sosirea lui Dan Șucu în acționariatul clubului, iar fanii sunt din nou cu gândul la titlu. Omul de afaceri a dezvăluit că vrea să investească 5 milioane de euro în școli de fotbal din România, care, ulterior, să devină partenere grupării din Giulești.

ADVERTISEMENT