Life

Prințul Charles al III-lea își caută angajați. Ce salariu uriaș oferă Suveranul

Prințul Charles al III-lea face angajări. Cât primește un grădinar din partea Monarhului și care sunt atribuțiile pe care trebuie să le aibă.
02.11.2022 | 07:37
Printul Charles al IIIlea isi cauta angajati Ce salariu urias ofera Suveranul
Prințul Charles al III-lea face angajări. Cât primește un grădinar de la Monarh. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Majestatea Sa își caută angajați. Ce salariu uriaș oferă Suveranul pentru persoanele care vor să aibă grijă de grădinele superbe de la Palatul Buckingham. Veniturile sunt pe măsură și munca se desfășoară în aer liber.

Prințul Charles al III-lea face angajări. Cât primește un grădinar de la Monarh

Prințul Charles al III-lea caută persoane pasionate de plante și tot ce înseamnă grădinărit. Suveranul vrea oameni care să se ocupe de grădinile luxuriante și pline de culoare care se întind pe o suprafață de 16 hectare.

ADVERTISEMENT

Conform The Sun, spațiul de la Palatul Buckingham include un loc de aterizare pentru elicopter, un lac și un teren de tenis pe care au jucat în urmă cu ani buni legendarii Björn Borg, John McEnroe și Steffi Graf.

„În calitate de manager al grădinilor vei fi responsabil pentru întreținerea și aspectul la un standard excepțional la Buckingham Palace Gardens și zonele înconjurătoare. 

ADVERTISEMENT

Conducând o echipă dedicată și talentată, îți vei folosi abilitățile și expertiza pentru întreținerea gazonului, zonelor cu arbuști, plantelor erbacee și trandafirilor.

Vei savura provocarea de a te asigura că gradinile noastre sunt prezentate la cele mai înalte standarde și vei fi mândru că mii de oameni se bucură de ele în fiecare an la evenimente”, se arată în anunțul Casei Regale Britanice, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea, salariu imens pentru un grădinar

De asemenea, angajații vor avea un rol esențial în înfrumusețarea și design-ul grădinilor. Pentru acest loc de muncă Regele Charles al III-lea trebuie să achite o sumă uriașă care se ridică la valoarea de 40.000 de lire sterline pe an.

Concret, o singură persoană urmează să încaseze circa 46.500 de euro. Totodată, grădinarul va avea doar 39 de ore de muncă pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, florarul Casei Regale Britanice va conduce o echipă, ceea ce înseamnă că are sub conducere mai multe persoane.

ADVERTISEMENT