Life

Prințul Harry, ”pedepsit” de Regele Charles al III-lea. Condiția pe care nu o poate încălca Ducele de Sussex

Prințul Harry, pus la zid de Regele Charles al III-lea. Ce nu poate face soțul lui Meghan Markle în perioada următoare.
05.01.2023 | 16:45
Printul Harry pedepsit de Regele Charles al IIIlea Conditia pe care nu o poate incalca Ducele de Sussex
Prințul Harry, pus la zid de Regele Charles al III-lea. Ce nu poate face soțul lui Meghan Markle. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cel mai mic fiu al regretatei Prințesa Diana riscă să fie ”pedepsit” de tatăl său care a ajuns pe tron după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Condiția pe care nu o poate încălca Ducele de Sussex ,care are în plan publicarea a mai multe cărți.

Prințul Harry, pus la zid de Regele Charles al III-lea. Ce nu poate face soțul lui Meghan Markle

Prințul Harry riscă să fie pus la zid de Regele Charles al III-lea în situația în care o va critica pe soția sa, Camilla, în vreuna dintre publicațiile sale. Prima dintre ele va fi disponibilă începând cu data de 10 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Suveranul se vede nevoit să ia măsuri împotriva fiului său cel mic dacă va trece „linia roșie”. Se pare că Ducele de Sussex a fost deja avertizat în această privință, mai ales că a avut o relație complicată cu mama sa adoptivă.

„Camilla este linia roșie a lui Charles. Dacă Harry o trece, Regele va lua atitudine, iar Harry știe asta. Harry a avut o relație dificilă cu Camilla care a avut o aventură cu tatăl său când era încă căsătorit cu Diana.

ADVERTISEMENT

Dar atacarea ei nu ar da bine printre personalul palatului sau pentru tatăl său, iar Harry este conștient”, a declarat o persoană apropiată Familiei Regale Britanice pentru The Sun.

Cu toate acestea reporterul regal Cameron Walker consideră că Regele Charles al III-lea și soția sa vor fi lăsați în pace și nu vor apărea în memoriile pe care le are programate pentru perioada următoare și care vorbesc despre viața în interiorul Familiei Regale.

ADVERTISEMENT

„Regele și Regina consoartă vor fi lăsați în pace. Dacă Prințul Harry o critică în vreun fel, Regele Charles va lua măsuri mai ferme împotriva fiului său”, a spus jurnalistul, mai arată sursa menționată mai sus.

Prințul Harry, atac la adresa fratelui său mai mare, William

Prințul Harry va publica luna aceasta cartea intitulată Spare, la editura Penguin Random House, manuscriul fiind un atac la adresa fratelui său mai mare, Prințul William și a soției sale, Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

În paginile cărții vor fi scoase la iveală informații usturătoare despre Prințul de Wales, care l-ar fi lovit la Summitul de la Sandringham, unde Ducele de Sussex s-a întâlnit cu familia sa pentru a discuta mutarea în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT