Life

Prințul Harry și Prințul William, uniți de moartea bunicului lor. Dezvăluirea făcută de un prieten de familie

13.04.2021 | 16:11
Printul Harry si Printul William uniti de moartea bunicului lor Dezvaluirea facuta de un prieten de familie
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă între Prințul Harry și Prințul William, în aceste momente? Un prieten de familie face dezvăluirile așteptate de toată lumea.

Multă lume s-a gândit că mesajul transmis de Prințul William, după moartea bunicului său, era menit să îl “înțepe” pe soțul lui Meghan Markle, după ce el a ales dragostea în locul datoriei față de țară. Însă, lucrurile nu ar sta deloc așa, afirmă Omid Scobie, prietenul lui Harry.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cei doi frați ar fi fost uniți de moartea bunicului lor, după o perioadă agitată, presărată cu scandaluri care au zguduit relația dintre William și Harry.

Prințul Harry și Prințul William, uniți de moartea bunicului lor

Omid Scobie este cel care a postat online mesajul lui Harry, transmis ca omagiu pentru bunicul său. Cei doi sunt prieteni buni, iar acum a decis să lămurească public situația dintre fiii Prințesei Diana.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că a fost ceva legat de fratele lui. (n.r. mesajul transmis de William) Mai mult decât atât, cred că toți cei din Familia Regală caută acum soluții ca să lase în trecut problemele și să se concentreze pe ceea ce este important acum.

Sunt deciși să fie uniți, să ducă mai departe moștenirea Prințului Philip și să stea în jurul Reginei, în aceste momente dificile.

ADVERTISEMENT

Cred că este frumos să vezi o familie unită așa cum nu a mai fost de mulți ani, mai ales în aceste zile, înainte de înmormântare”, a povestit prietenul lui Harry, conform The Sun.

Ce mesaje au transmis cei doi frați, după moartea Prințului Philip

Prințul Harry a transmis un mesaj emoționant, în care povestește câteva detalii despre cel care i-a fost bunic. De asemenea, a menționat-o și pe Meghan Markle, cea care îi va simți, la rândul ei, lipsa lui Philip.

ADVERTISEMENT

“O stâncă a Majestăţii Sale regina Elisabeta a II-a, de un devotament inegalabil. Va fi ţinut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un prinţ şi ca un duce.

Dar pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării şi un neastâmpărat până la final.

Deşi aş putea să continui multă vreme în acest stil, ştiu că dacă el ar mai fi aici, ne-ar spune, ţinând o bere în mână: ‘Haideţi, terminaţi odată cu asta!

Ne va lipsi teribil de mult şi va fi ţinut minte pentru totdeauna de naţiunea noastră şi de lumea întreagă. Meghan, Archie şi eu (precum şi viitoarea lui strănepoată) vom avea mereu un loc special pentru el în inimile noastre”, a transmis Prințul Harry.

În schimb, William a ținut să discute despre datoria față de patrie, în mesajul transmis după moartea bunicului său. De asemenea, el i-a asigurat pe britanici că va duce mai departe moștenirea acestuia, împreună cu Kate Middleton, soția lui.

“Îmi va fi dor de bunicul meu, dar știu că ar vrea ca noi să ne continuăm treaba. Secolul de viață al bunicului meu a fost definit de datorie – către țară și Commonwealth, față de soția sa, regina, și familia noastră.

Sunt norocos că am avut nu doar exemplul său care să mă ghideze, ci și prezența sa durabilă în viața mea, atât în vremuri bune, cât și în zilele cele mai grele.

Voi fi mereu recunoscător pentru faptul că soția mea a avut ocazia să-l cunoască pe bunicul meu și pentru bunătatea pe care i-a arătat-o. Vom continua să facă ceea ce și-ar fi dorit Prințul și o vom sprijini pe Regină în anii următori”, a transmis Prințul William.

ADVERTISEMENT