Sport

Pro TV a stabilit cei 4 comentatori pentru EURO 2024! Revenire la microfon după 20 de ani

Pro TV, postul de televiziune care transmite meciurile de la EURO 2024, a stabilit lista de 4 comentatori pentru turneul final.
18.02.2024 | 11:23
Pro TV a stabilit cei 4 comentatori pentru EURO 2024 Revenire la microfon dupa 20 de ani
Pro TV a ales comentatorii pentru EURO 2024. Nume surpriză pe lista postului din Pache Protopopescu. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Toate meciurile de la EURO 2024 vor putea fi văzute la TV în România. Pro TV, postul de televiziune din Pache Protopopescu, va transmite cele 51 de partide de la turneul final care va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie în Germania. Interesul este unul uriaș odată cu revenirea echipei naționale de fotbal a României pe cea mai înaltă treaptă a fotbalului european.

Pro TV a stabilit cei 4 comentatori pentru EURO 2024! Revenire la microfon după 20 de ani

Pro TV s-a decis asupra vocilor care vor comenta meciurile de la EURO 2024. Prima care intră în scenă este Germania. Naționala gazdă, calificată automat la turneul final, se va duela cu Scoția, vineri, 14 iunie, de la ora 22:00 pe stadionul celor de la Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Ion Alexandru, Andrei Grecu, Cristian Pintea și Mihai Dedu sunt cei 4 comentatori aleși de Pro TV pentru EURO 2024, potrivit Playsport. Cel din urmă este nimeni altul decât prezentatorul de știri al postului.

Astfel, Mihai Dedu, care prezintă știrile alături de Lavinia Petrea sau Andreea Marinescu, fan declarat al lui Dinamo, revine la microfonul Pro TV pentru evenimente sportive după o pauză de 20 de ani. Calificarea României la EURO 2024 va atrage cu sine o audiență mult mai mare față de ediția precedentă.

ADVERTISEMENT

Belgia – România ar urma să stârnească cel mai mare interes

Majoritatea meciurilor de la turneul final vor putea fi vizionate la Pro TV. FANATIK a prezentat programul complet al meciurilor de la EURO 2024 la scurt timp după tragerea la sorți care, de asemenea, a fost difuzată la Pro TV.

De asemenea, 6 partide vor putea fi văzute pe Pro Arena. Acestea vor fi meciurile din ultima etapă, când duelurile din aceleași grupe vor avea loc simultan. Duelul României cu naționala Belgiei ar urma să stârnească cel mai mare interes în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Selecționata lui Edi Iordănescu va da piept cu naționala plină de vedete a Belgiei pe 22 iunie, într-o zi de sâmbătă, de la ora 22:00, pe stadionul Rhein Energie din Koln. Meciul va avea loc în etapa a doua din Grupa E.

Programul României la EURO 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Play-off B (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)
ADVERTISEMENT

De altfel, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că selecționerul Edi Iordănescu a mers la mijlocul acestei săptămâni în Danemarca pentru a urmări duelul FC Copenhaga – Manchester City, scor 1-3 în turul „optimilor” UEFA Champions League.

Iordănescu Jr. a mers să-i vadă la treabă atât pe Jeremy Doku și Kevin De Bruyne, ambii Belgia. Cei doi jucători de la Manchester City au făcut spectacol în Danemarca. De asemenea, Edi Iordănescu l-a urmărit pe fundașul central slovac Denis Vavro.

ADVERTISEMENT