Sport

Probleme mari în SuperLiga din cauza vremii nefavorabile. Două meciuri în pericol să nu se joace

Iarna și-a intrat în drepturi în România, iar vremea rea ar putea să ducă la amânarea a două meciuri din etapa a 23-a din SuperLiga.
28.01.2023 | 14:05
Probleme mari in SuperLiga din cauza vremii nefavorabile Doua meciuri in pericol sa nu se joace
Mari probleme în SuperLiga din cauza condițiilor meteo. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Runda a început cum nu se poate mai prost, Universitatea Cluj și Rapid remizând după o adevărată luptă în noroi.

Vremea rea poate amâna două meciuri din SuperLiga

Dacă pe Cluj Arena s-a jucat așa cum s-a putut, vremea nefavorabilă ar putea totuși să amâne alte două meciuri din etapa cu numărul 23 a SuperLigii, deoarece terenurile sunt aproape impracticabile.

ADVERTISEMENT

Conform digisport.ro, gazonul stadionului Ilie Oană din Ploiești se prezintă în condiții precare după ninsoarea care s-a abătut asupra sudului României și care continuă și în aceste momente.

În aceste condiții există șanse ca întâlnirea Petrolul – Chindia Târgoviște, programată sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17:00, să nu se joace. O decizie finală va fi luată după ce observatorul de joc Adrian Pitu și arbitrul Viorel Fluieran vor inspecta gazonul.

ADVERTISEMENT

Nici la Pitești situația nu se prezintă mai bine, iar meciul FC Argeș – FC Botoșani, care va avea loc duminică, 29 ianuarie, de la ora 13:30, ar putea să fie în pericol să nu se poată disputa.

Acuze dure la finalul jocului U Cluj – Rapid

Fostul președinte al clubului Dinamo, Cristi Bobar, acum la conducerea grupării CSM Reșița din Liga 3, a acuzat vehement condițiile în care se joacă aceste partide. ”E de nedescris, incredibil și inacceptabil să existe asemenea condiții în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Jucătorii nu pot juca pe acest teren, e impracticabil, n-ai cum să joci fotbal. Televiziunile dau peste un milion de euro, cel puțin, la fiecare echipă din SuperLiga. Ce exemplu le oferi cluburilor din Liga 2 și Liga 3?”, a declarat Bobar, la emisiunea Digi Sport Matinal.

La finalul partidei dintre Universitatea Cluj și Rapid, jucătorii formației bucureștene au fost extrem de nemulțumiți de calitatea gazonului, care s-a prezentat în condiții precare, și au precizat că pe acest teren nimeni nu putea câștiga.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Adrian Mutu a fost și el nemulțumit de starea gazonului și-ar dori ca echipele din prima ligă să nu mai evolueze pe terenuri grele și să existe mai multe opțiuni pentru desfășurarea partidelor.

ADVERTISEMENT