Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Probleme pentru Daniel Pancu înainte de România U21 – Albania U21: “Stă izolat în cameră! Nu poate ieşi de acolo”

Daniel Pancu are probleme de sănătate înainte meciurilor de la tineret. Selecționerul României U21 stă izolat în cameră și nu are contact cu jucătorii sau staff-ul tehnic.
17.11.2023 | 16:19
Probleme pentru Daniel Pancu inainte de Romania U21  Albania U21 Sta izolat in camera Nu poate iesi de acolo
Daniel Pancu are probleme de sănătate înainte meciurilor de la tineret. Selecționerul României U21 stă izolat în cameră și nu are contact cu jucătorii sau staff-ul tehnic. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În perioada 17-21 noiembrie au loc două noi partide ale echipei naționale U21 a României, cu Albania, la București, pe 17 noiembrie și cu Elveția, la Neuchatel, pe 21 noiembrie. “Tricolorii” sunt cu la trei puncte în spatele liderului și au un meci mai puțin. Înaintea dublei din noiembrie, Daniel Pancu are câteva probleme de sănătate care îl țin departe de jucători.

Probleme pentru Daniel Pancu înainte de România – Albania

Pentru România U21 urmează două meciuri importante cu locul 1 și 2 în grupa E din preliminariile la Euro 2025. Înaintea meciurilor de la tineret, Daniel Pancu suferă de câteva probleme de sănătate. Selecționerul “tricolorilor” stă izolat de jucători și de restul staff-ului tehnic.

ADVERTISEMENT

“La tineret avem o stare gripală, dar bine că e doar Pancu. Stă în cameră, nu poate să iasă de acolo și se întâmplă chestiuni de genul acesta. Bine că nu s-a întâmplat la jucători.

Are o viroză care circulă acum. Stă izolat în cameră, acolo la Buftea. Abia a ieșit și el. Stă departe de jucători, cu mască la gură”, a dezvăluit Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu, încântat după România U21 – Finlanda U21

Daniel Pancu a fost încântat după victoria României U21 din octombrie în duelul cu Finlanda U21, scor 1-0, lăudându-și jucătorii pentru efortul depus: “Mă așteptam să marcăm mai multe goluri și să primim, îți spun sincer.

Nu am primit gol în această dublă, un lucru foarte bun, dacă ținem cont de faptul că un fundaș central titular e rezervă la Liga 2, lucru pe care puțină lume l-a sesizat.

ADVERTISEMENT

Sunt într-un real progres, echipe care caută să dezvolte, să joace un fotbal modern, de posesie de la portar.  Dacă am fi pierdut acest joc nu aș fi avut nimic de reproșat nimănui, cu excepția tratării mai cu seriozitate a anumitor faze în careul advers.

Cel mai important lucru este că noi ne-am creat aceste situații și ocazii. Rămânem cu amărăciunea mare de tot a primului joc din Albania. Primul joc din noiembrie deja se anunță o finală.

ADVERTISEMENT

Un rezultat de egalitate pentru finlandezi pe terenul nostru ar fi însemnat mult. Eu cred că am câștigat absolut meritat, echipa a arătat mult spirit, multă energie, respect față de tricoul echipei naționale”, a continuat Daniel Pancu, potrivit sport.ro.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Mihai Stoichiță înaintea meciului România - Israel

ADVERTISEMENT