Fotbal intern

„Procurorul” Cornel Dinu acuză: „Își bate cineva joc de miile de suporteri care țin pe Dinamo în viață!” Exclusiv

10.04.2021 | 00:37
Procurorul Cornel Dinu acuza Isi bate cineva joc de miile de suporteri care tin pe Dinamo in viata Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu aproape că nu putea vorbi după jocul jenant al lui Dinamo cu Academica Clinceni. Acuză manageriatul dezastruos al lui Marius Nicolae și trimite săgeți către „vârful” DDB: „Își bate cineva joc de miile de suporteri care țin pe Dinamo în viață!”.

Dinamo a „reușit” să primească trei goluri în ceva mai mult de un sfert de oră, toate după lovituri de la colț, al doilea chiar din corner. Transferurile din ultima vreme s-au dovedit un fiasco total, echipa e debusolată total, antrenorul-speranță Gigi Mulțescu nu mai e „Smurd”…

ADVERTISEMENT

După meci, de altfel, Gigi Mulțescu a declarat că se pune la dispoziția conducerii pentru că este dezamăgit de jucători, nu înțelege cum pregătește ceva la antrenamente și jucătorii fac altceva pe teren… ceea ce spune totul despre dezastrul din Ștefan cel Mare.

Cornel Dinu îl acuză pe Marius Nicolae și „vârful” DDB: „Își bate cineva joc de miile de suporteri care țin Dinamo în viață!”

În exclusivitate pentru FANATIK, Cornel Dinu a declarat, oftând greu, despre Gigi Mulțescu, pe care îl cunoaște de-o viață, că nu-l mai înțelege.

ADVERTISEMENT

„Nu înțeleg cum a putut spune Gigi Mulțescu, pe care îl cunosc bine de atâția ani și știu cât fotbal cunoaște, cum a putut spune că Alpaca ăsta este bine pregătit fizic și se poate conta pe el…”

Și a continuat în tonul în care a început dialogul, într-o notă neobișnuit de joasă, de… „dărâmată”, fără nicio exagerare, pentru ascuțimea replicilor pe care le dă, de obicei, și în momentele grele prin care trece.

„Sunt efectiv dărâmat. Nu-mi aduc aminte ca Dinamo, de când mă știu eu, să fi fost condusă cu 2-0 după 7 minute, 3-0 după 17 minute…”

„La primul gol, de exemplu, sunt nu mai puțin de patru jucători dinamoviști care n-au nici măcar scuza că au fost derutați de zgomotul făcut de balonul suporterilor, fiind simpli spectatori la șutul lui Rusescu”

„Și încă o premieră pentru mine… dureroasă… Nu am văzut un meci în viața mea în care comentatorii să râdă, pe bună dreptate, de un jucător, o caricatură de jucător cum este acest Alpaca… Akpala… o rușine…”

„Cu 15 kilograme în plus și 15 ani peste vârsta declarată, alpacaua asta de Akpala, pe timpuri, nu putea să intre, la tonajul pe care îl etalează când pășește, că de alergat nu poate fi vorba, nici pe poarta principală de la… APACA!”

Cornel Dinu: „E inadmisibil să se ocupe Marius Nicolae de manageriatul sportiv, iar Marius Niculae să privească la televizor dezastrul lui Dinamo”

„Procuroru’” îl acuză pe managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, dar și pe cei care l-au adus, pentru transferurile penibile pe care le-a făcut și care n-au contribuit decât la prăbușirea echipei spre locurile retrogradabile.

„Acest popă de Tanacu a adus jucători de toată jena, zero absolut, morsa Morsay inexistentă, Akpala Alpaca de râsu’-plânsu’, Nepomuceno nepotriviteno, ăsta nu putea decât să meargă pe teren și la Petrolul acum câțiva ani, chiar și portarul ăsta cu nume de nepronunțat, au tras ăia de la CFR Cluj în el etapa trecută, n-a apărat el, s-a văzut acum că nu știe nici să se plaseze la cornere, o păcăleală și el… Nenorociri de așa-ziși fotbaliști care n-au nimic comun cu fotbalul”

„Decât să aducă jucători nejucători ca panaramele astea, credinciosul necredincios de la Tanacu, trebuia să se mulțumească cu cutia milei, reprezentată de salariu, decât să vâneze procente la transferurile astea catastrofale care n-au nimic comun cu fotbalul de performanță și fac de rușine ce a mai rămas din Dinamo”

„Este inadmisibil să se ocupe Marius Nicolae de manageriatul sportiv, iar Marius Niculae, care l-a refuzat pe Ionuț Negoiță când l-a chemat să lucreze cu oamenii lui de la club, să privească la televizor dezastrul lui Dinamo”

Pe cine vizează „Mister” în conducerea DDB? Elias este exonerat…

Iar în încheiere, Cornel Dinu a făcut doar o presupunere, deocamdată, dar cu țintă la conducerea suporterilor, „vârful” DDB.

ADVERTISEMENT

„Am impresia că cineva își bate joc de miile de suporteri care au dat și dau bani să salveze financiar echipa și această adunătură de așa-ziși fotbaliști este incapabilă să se salveze sportiv”

„Și cel mai mult mă doare că în numele acestor aproape 15.000 de suporteri dinamoviști, se pare că unul sau doi, așa cum se întâmplă la români, care n-au jucat fotbal nici în curtea școlii, în copilărie, și nu-i vorba de Elias, iau ei decizii. Dezastruoase, după cum se vede”

  • „Nu cred că mai am puterea să mai continui. Pe lângă faptul că am primit trei goluri foarte ciudate, din cornere și lovituri libere, lucrurile n-au stat cum trebuie nici în alte aspecte ale jocului” – Gigi Mulțescu
  • „Trăiesc o senzație, nici nu găsesc cuvintele. Mă simt inutil, poate n-am făcut ce trebuia să fac. Cu toate că m-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, acum mi-e tare greu, e foarte ciudat” – Gigi Mulțescu
  • „Nimeni nu știe cine conduce la Dinamo, îl vedem pe părintele, dar nu conduce el. Să-și asume cei care l-au adus acolo. Eftimescu nu are un cuvânt de spus în ceea ce privește partea sportivă. Să-i tragă cineva de mânecă pe suporteri, cine pune antrenori, cine pune directori sportivi, cine sunt ei? Să dăm și niște nume. La PCH sunt mulți suporteri, dar cine conduce? Că eu nu-i știu…” Florin Prunea
  • 2 puncte a câștigat Dinamo în ultimele 10 etape din Casa Pariurilor Liga 1, egaluri cu Sepsi (a) și FC Voluntari (d), înfrângeri cu FCSB (a), Universitatea Craiova (d), Astra (d), Viitorul (a), FC Argeș (a), Poli Iași (d), CFR Cluj (d), Academica Clinceni (a)
  • 3-17 este golaverajul lui Dinamo în ultimele 10 etape din Casa Pariurilor Liga 1