Sport

Cine va fi următorul antrenor demis din SuperLiga? Răspunsul surprinzător al lui Mitică Dragomir

Mitică Dragomir s-a ferit să spună cine e următorul antrenor demis din SuperLiga, fostul şef al Ligii motivând că respectivul l-ar urî pentru această profeţie.
21.02.2024 | 14:40
Cine va fi urmatorul antrenor demis din SuperLiga Raspunsul surprinzator al lui Mitica Dragomir
Mitică Dragomir s-a ferit să spună cine va fi următorul antrenor demis din SuperLiga. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

SuperLiga este un malaxor de antrenori. Mai mulţi tehnicieni sunt deja sub presiune, după rezultatele slabe ale echipelor lor în primele etape din 2024, Leo Grozvau şi Giovanni Costantino având posturile în pericol.

Cine va fi următorul antrenor demis din SuperLiga? Răspunsul lui Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir s-a ferit să spună la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ cine va fi următorul antrenor demis din SuperLiga, spunând că meseria asta este una dintre cele mai dificile din lume:

ADVERTISEMENT

“Şi dacă l-aş şti nu aş spune. Pentru că bietul om, nici nu ştii ce îi trece prin cap. Dacă spune Dumitru Dragomir că ăla trebuie să plece, toată viaţa lui rămâne cu o ură împotriva mea.

Ce am eu cu bieţii oameni. Asta e o meserie atât de grea, atât de dificilă… Nu cred că pe pământul ăsta există o astfel de meserie. Nici în mină nu e atât de greu.

ADVERTISEMENT

E bine plătită, dar te duce direct la balamuc. Sau te duce la scurtarea vieţii cu cel puţin 5-10 ani. Plus probleme de sănătate şi familia. Odată câştigi, eşti în al nouălea cer.

O săptămână mai târziu pierzi. Crezi că o să câştigi din nou, dar pierzi în continuare. Nu îţi mai revii. Este nenorocire”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

8 echipe din 16 şi-au schimbat antrenorii în timpul sezonului din SuperLiga

Ultima schimbare de antrenor în SuperLiga a fost efectuată la finalul lunii ianuarie. Marin Dună şi Ilie Poenaru au plecat de la FC Voluntari, antrenor principal fiind numit Nicolae Dică.

În acest moment, sunt mai mulţi antrenori sub presiune în SuperLiga. Dorinel Munteanu, Giovanni Costantino, Leo Grozavu sau Bernd Storck riscă să îşi piardă job-ul dacă echipele lor nu îşi revin.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, 8 dintre cele 16 formaţii din SuperLiga au efectuat cel puţin o schimbare de antrenor în timpul sezonului.

Profeția lui Mitică Dragomir: cine va fi următorul antrenor demis din SuperLiga?

ADVERTISEMENT