Life

Profeția teribilă a Prințesei Diana. Ce se va întâmpla cu Regele Charles după încoronare

Profeția teribilă a Prințesei Diana. Ce credea aceasta că se va întâmpla cu Regele Charles după încoronarea care va avea loc sâmbătă, 6 mai.
05.05.2023 | 19:14
Profetia teribila a Printesei Diana Ce se va intampla cu Regele Charles dupa incoronare
Profeția teribilă a Prințesei Diana privindu-l pe regele Charles. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Care este profeția teribilă a Prințesei Diana. Ce credea aceasta că se va întâmpla cu Regele Charles după încoronarea sa oficială.

Profeția teribilă a Prințesei Diana

Profeția este una care i-ar putea pune în pericol viața Regelui Charles. Fosta lui soție credea că viața acestuia va deveni mult mai periculoasă după ce va fi încoronat în mod oficial.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana a spus de mai multe ori că viața regelui va deveni cu totul mai dificilă după ce va fi încoronat. ,,Viața lui Charles va fi și mai dificilă și mai periculoasă când va deveni rege”, spunea Prințesa Diana.

În același timp, și specialiștii sunt de părere că lucrurile nu vor arăta prea bine pentru monarhia britanică. Cercetătorii spun că monarhia este în acest moment o „relicvă a trecutului” și oamenii nu se mai identifică cu familia regală.

ADVERTISEMENT

,,În prezent, monarhia din Marea Britanie pare mai degrabă o relicvă a trecutului. Chiar și pe plan intern, oamenii din Marea Britanie nu s-au simțit niciodată mai îndepărtați de Familia Regală decât acum”, a transmis Naufa Fatin, cercetător independent.

Teoria Prințesei Diana privind regele pare să se adeverească

Aceasta teorie a Prințesei Diana pare că deja începe să se îndeplinească. La Palatul Buckingham a avut loc un atac al unui individ care ar fi vrut să îi facă rău regelui.

ADVERTISEMENT

Astfel de dorințe nu au fost nemaiîntâlnite până la momentul încoronării, dar sunt toate șansele ca regele Charles să devină o adevărată țintă a urii după încoronarea sa oficială.

Încoronarea Regelui Charles va avea loc pe 6 mai, la opt luni de la moartea Reginei Elisabeta. Mama actualului rege a fost cel mai longeviv monarh din lume.

ADVERTISEMENT

Acest eveniment atât de important a fost zdruncinat și de faptul că Meghan Markle a refuzat să participe, deși soțul ei a cerut să fie invitată.

Se pare că ducesa a vrut doar să primească invitația, dar nu și să participe. Palatul Buckingham a transmis că ducesa va rămâne acasă cu cei doi copii. Totul în timp ce soțul ei va participa la încoronarea din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT