Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Profeție sumbră pentru cariera lui Dică: „Nu-și va mai găsi echipă! El s-a cerut la Craiova”

Fostul antrenor de la FCSB a fost demis de la FCU Craiova, iar acest lucru a deschis un val de discuții despre cariera lui Dică.
23.08.2023 | 10:34
Profetie sumbra pentru cariera lui Dica Nusi va mai gasi echipa El sa cerut la Craiova
Fostul antrenor de la FCSB a fost demis de la FCU Craiova, iar acest lucru a deschis un val de discuții despre cariera lui Dică.
ADVERTISEMENT

Au apărut tot mai multe discuții despre cariera lui Dică. Mulți sunt de părere că decizia demiterii a venit prea devreme, alții sunt de acord cu Mititelu și susțin că fostul antrenor de la FCU Craiova și-a făcut-o cu mâna lui, având în vedere că decizia i-a aparținut.

Florin Gardoș, despre cariera lui Dică: „Nu văd cum și-ar mai găsi o echipă în Liga 1”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Gardoș a vorbit despre cariera lui Dică. Analistul este de părere că fostul său coleg de la FCSB a a luat o decizie neinspirată care îi va aduce multe consecințe. Cel mai probabil, pentru Nicolae Dică va fi greu să își mai găsească o echipă, pe care să o antreneze în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

“Probabil s-a bazat pe faptul că are un lot bun acolo și a zis că îi face el. Având experiența de la FCSB, s-a gândit că poate să facă ceva. Dar chiar a ieșit rău. Eu nu văd cum și-ar mai găsi o echipă în Liga 1, în acest moment.

Ținând cont de ultimele experiențe. Pentru că la FCSB a plecat după două rezultate dezastruoase. Atunci jucătorii au spus că Pintilii le-a acordat încredere, ca și cum Dică nu ar fi făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ceva nu a fost în regulă în acel vestiar. S-a dus la Mioveni, unde a retrogradat. Acum două etape la FCU Craiova. Deci nu știu ce soluții va mai găsi.”, a declarat Florin Gardoș.

Adrian Ilie: „El a vrut să meargă la Craiova”

Și Adrian Ilie a vorbit despre demiterea de la FCU Craiova. Analistul susține că el a fost cel care l-a ajutat pe Dică să semneze cu echipa lui Mititelu. Ilie a mărturisit că Nicolae Dică a fost cel care și-a dorit cel mai mult să meargă la craioveni.

ADVERTISEMENT

“S-a gândit că poate o să aibă rezultate și o să rămână în continuare acolo. Dar a ieșit foarte rău. Știu că am avut o discuție cu el înainte de a merge la Craiova. Mi-a zis să vorbesc cu domnul Mititelu să îl accepte acolo. Eu i-am zis ‘ai grijă ce îți dorești’.

El și-a dorit. Nu avea Craiova antrenor. S-a gândit că acolo este o echipă bună și poate face rezultate. Din punct de vedere al patronului, a mai trecut printr-o experiență asemănătoare cu Gigi Becali. Din punctul mei de vedere a greșit, dar el și-a asumat că poate să aibă rezultate la Craiova.

ADVERTISEMENT

Eu i-am zis că nu o să fie ușor acolo și cu cine lucrează. Pentru că toți antrenorii își doresc să aibă libertate, să facă echipa și să răspundă pentru rezultate. Până la urmă ei răspund pentru rezultate, dar deciziile le ia altcineva.”, a spus Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Profeție sumbră pentru cariera lui Dică

ADVERTISEMENT