Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Propunere-șoc în războiul CSA Steaua – FCSB. „Faceți meci direct și cine câștigă ia palmaresul!”

Adrian Ilie a venit o soluție inedită pentru încetarea conflictului dintre CSA și FCSB. Fostul atacant al naționalei propune mutarea duelului din tribunal pe terenul de fotbal. Cine câștigă ia palmaresul.
24.10.2023 | 12:31
Propuneresoc in razboiul CSA Steaua  FCSB Faceti meci direct si cine castiga ia palmaresul
Adrian Ilie, PROPUNEREA ANULUI in RAZBOIUL FCSB - CSA Steaua. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CSA și FCSB sunt într-o luptă continuă pentru câștigarea palmaresului. Ultimul proces i-a dat câștig de cauză armatei, însă FCSB nu vrea să renunțe așa ușor la siglă și campionate. Cele două formații își pot regla conturile pe teren. Într-un duel the ‘winner takes all’, CSA și FCSB pot juca cu istoria pe masă.

CSA și FCSB își pot regla conturile pe teren

“Hai mă. Cereți un meci între FCSB și armata și cine bate ia palmaresul și gata. Gata, de 15 ani se tot judecă. E cu cupa pe masă”, a declarat, în spirit de glumă, Adrian Ilie, invitat în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Asta e propunerea anului, Gigi. Cine câștigă ia palmaresul. Știi ce e trist, apropo de ce zice și ‘Cobra’. Aici s-a ajuns. În halul acesta a ajuns cel mai mare brand din istoria sportului românesc, Steaua. Să facem mișto de el”, a spus Horia Ivanovici.

În acest moment, CSA deține palmaresul până în 1998. Echipa armatei este creditată, astfel, cu deținerea Cupei Campionilor. Cel mai important trofeu câștigat în istoria fotbalului românesc se află în acest moment în curtea formației care evoluează în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord e alături de FCSB

“Atenție. Când lumea spunea și auzea de Steaua. Dacă ne aducem aminte și de Cobra în teren și de Ion Viorel și de Panduru și de toți. Aduceți-vă aminte ce spunea lumea, mai ales când era Steaua cu Pițurcă, cu Tudorel Stoica și cu toți, da? 

Echipele vechi. Cam îngheța Europa. Se rugau la Dumnezeu să nu cadă cu Steaua. Și acum să îți bați joc de un brand ca Steaua pentru interesele lor. Și nu o să mă opresc niciodată. Au fost interesele lor mai mari decât interesul suporterilor. 

ADVERTISEMENT

Interesul tuturor generalilor care au fost acolo. Nu știu cine mai este. Da, unii dintre ei sunt încă acolo. Dar să-ți bați joc de acest brand, să-l arunci așa. Acum alta versiune. Stai puțin, noi suntem Steaua CSA și noi în ’98 am oprit activitatea.

Păi nu ai fost cu mine la meci în ’98? Păi ne-a mințit, ne-a furat identitatea. Băi oameni buni, terminați-vă, dacă vă fură identitatea, mergeați la miliție”, a declarat Gheorghe Mustață pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ilie isi doreste un meci intre CSA si FCSB

 

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Petrolul - FCSB