Sport

PSG a schimbat tactica cu Kylian Mbappe. Ce scrisoare i-a trimis starului

Este tot mai clar că viitorul lui Kylian Mbappe nu mai este legat de PSG, iar conducătorii clubului au schimbat tactica în încercarea de a-l convinge să plece încă de acum.
10.08.2023 | 21:25
PSG a schimbat tactica cu Kylian Mbappe Ce scrisoare ia trimis starului
PSG a schimbat tactica cu Kylian Mbappe. Ce scrisoare i-a trimis starului. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Exclus din lot pentru stagiul de pregătire din Asia, fotbalistul de 24 de ani ar putea să nu joace deloc în următorul sezon dacă nu-și prelungește contractul scadent în vară sau nu se transferă în această perioadă de mercato.

PSG a ajuns să se roage de Kylian Mbappe

Dacă în ultima perioadă conducătorii lui PSG au ales să meargă pe o poziție în forță față de Kylian Mbappe, mai nou se pare că și-au schimbat tactica și au abordat un ton mult mai calm și încearcă să apeleze la latura sentimentală a jucătorului.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului L’Equipe, aceștia un îmblânzit discursul într-o scrisoare pe care i-au trimis-o vicecampionului mondial și îl roagă să plece acum pentru o sumă rezonabilă de bani, deoarece altfel ar băga clubul într-o situație financiară dificilă.

”Contractul tău include clauze speciale, pe care nimeni nu le-a mai obținut în fotbal. Vara viitoare am fi obligați să cedăm jucători, să revizuim politica de integrare a jucătorilor din academie în prima echipă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cel mai probabil va trebui să renunțăm la un număr mare de angajați. Va fi supus îndoielilor tot ce s-a construit la acest club”, se arată în scrisoarea pe care șefii grupării pariziene i-au transmis-o lui Mbappe.

Mbappe a refuzat ultima propunere de prelungire

În urmă cu câteva zile, PSG a făcut o ultimă încercare de a-l convinge pe Kylian Mbappe să-și prelungească înțelegerea scadentă în vara anului 2024. Contractul de prelungire ar fi valabil până în 2025, ar avea o clauză fixă de 200 de milioane, iar salariul anual ar fi de 60 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că ar fi avut un venit mai mare decât față de ce primește acum și față de ce ofereau majoritatea echipelor care l-ar fi cumpărat în această vară, Mbappe și mama acestuia au refuzat propunerea parizienilor.

Presa spaniolă a anunțat că Real Madrid e decisă să nu ”liciteze” mai mult de 230 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe încă din această vară, ținând cont că PSG îl va pierde gratis la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Din cauza situației cu Mbappe, relațiile dintre PSG și Real Madrid s-au răcit serios. Conștienți că îl vor pierde pe vicecampionul mondial, parizienii vor să se răzbune și încearcă să-l aducă din capitala Spaniei pe brazilianul Rodrygo.


  • Cota NETBET pentru PSG: 3,05 este cota pentru ”total goluri: peste 4” la meciul PSG – Lorient

ADVERTISEMENT