Sport

PSG caută înlocuitor pentru Kylian Mbappe. Ce atacanți vrea Luis Enrique

Este tot mai clar că viitorul lui Kylian Mbappe nu mai este legat de PSG, iar conducătorii clubului au început tatonările pentru a aduce un înlocuitor.
15.07.2023 | 21:24
PSG cauta inlocuitor pentru Kylian Mbappe Ce atacanti vrea Luis Enrique
Este tot mai clar că viitorul lui Kylian Mbappe nu mai este legat de PSG, iar conducătorii clubului au început tatonările pentru a aduce un înlocuitor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În încercarea de a-i forța mâna să se transfere în actuala perioadă de mercato pentru a nu-l pierde gratis vara viitoare, oficialii parizienilor vor să nu-l includă pe Mbappe în lotul care va merge în stagiul de pregătire din Japonia.

Harry Kane, înlocuitorul perfect pentru Kylian Mbappe la PSG

Chiar dacă discuțiile despre viitorul lui Kylian Mbappe sunt în toi, șefii lui PSG nu mai au de gând să stea după mofturile vicecampionului mondial și au început să caute un înlocuitor pe măsură.

ADVERTISEMENT

Conform RMC Sport, primul nume aflat pe lista parizienilor este atacantul englez Harry Kane, aflat în ultimul an de contract cu Tottenham Hotspur. Șeicii qatarezi și-au dat acordul pentru începerea negocierilor și sunt dispuși să pună pe masă 100 de milioane de euro, atât cât vor să obțină și englezii.

Într-o primă întâlnire, căpitanul naționalei Angliei a transmis clar că nu este interesat de un transfer la PSG, fiind atras de proiectul propus de Bayern Munchen, dar francezii nu renunță ușor și au programat o nouă întrevedere pentru săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Campioana din Ligue 1 se bazează pe bugetul nelimitat pus la punct de șeicii qatarezi și sunt hotărâți să-i ofere lui Kane un salariu superior de ceea ce i-a promis Bayern, totul pentru a-l convinge să vină pe Parc des Princes.

Variante de rezervă

În cazul în care nu vor reuși să-l transfere pe Harry Kane, mai marii de la PSG au și două variante de rezervă. Este vorba de atacantul francez Randal Kolo Muani de la Eintracht Frankfurt și sârbul Dusan Vlahovic de la Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

Dacă fanii par a-l dori pe Kolo Muani, conducătorii clubului înclină către Vlahovic, un jucător care s-ar plia mult mai bine pe sistemul 4-3-3 pe care îl pregătește Luis Enrique și în care atacantul trebuie să iasă foarte mult la joc.

Mbappe se umple de bani dacă mai stă un an la PSG

În momentul în care a semnat prelungirea, în primăvara anului 2022, Kylian Mbappe a avut trecută în contract clauza de prelungire pentru încă un sezon pe care căpitanul Franței nu vrea însă să o activeze.

ADVERTISEMENT

Favorită să-l transfere gratis pe Kylian Mbappe este Real Madrid. Starul francez este dispus să accepte un salariu mai mic pe Santiago Bernabeu, de 50 de milioane de euro, însă va primi un bonus uriaș de 100 de milioane de euro la semnătura cu ”galacticii” dacă va veni liber de cfontract.

La PSG, Mbappe are un salariu anual de 70 de milioane de euro. Astfel, Kylian Mbappe va încasa 150 de milioane de euro, dacă va rămâne pentru încă un sezon la PSG. Pe lângă salariul anual de 70 de milioane de euro, francezul are de primit bonusul de loialitate de 80 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT