Sport

PSG pregătește prima apariție a tripletei Messi – Mbappe – Neymar din acest sezon. Galtier, entuziast înaintea debutului pe Parc des Princes

Kylian Mbappe a ratat primele două meciuri oficiale ale lui PSG în acest sezon din cauza unei accidentări, dar a revenit la antrenamente și e pregătit să refacă tripleta cu Leo Messi și Neymar.
11.08.2022 | 16:23
PSG pregateste prima aparitie a tripletei Messi  Mbappe  Neymar din acest sezon Galtier entuziast inaintea debutului pe Parc des Princes
Kylian Mbappe a ratat primele două meciuri oficiale ale lui PSG în acest sezon din cauza unei accidentări, dar a revenit la antrenamente și e pregătit să refacă tripleta cu Leo Messi și Neymar. Sursă foto: Twitter BFMTV
ADVERTISEMENT

Trupa lui Christophe Galtier a început în forță noua stagiune cucerind Supercupa Franței și învingând la scor pe Clermont în prima etapă din Ligue 1, cu Messi și Neymar în zi de grație.

Messi, Mbappe și Neymar, prima dată împreună la PSG în acest sezon

Pentru PSG urmează în weekend partida cu Montpellier din campionat, prima pe Parc des Princes din acest sezon, iar Christophe Galtier este încrezător că se va putea baza pentru prima dată pe tripleta de aur formată din Messi, Mbappe și Neymar.

ADVERTISEMENT

”Mbappe s-a antrenat toată săptămâna. Am lucrat foarte mult la asocierea trio-ului din atac. Nu este nicio dificultate să-l integrez pe Mbappe alături de Messi și Neymar. Este un mare privilegiu să-l am la pregătire.

A jucat destul de puțin în meciurile de pregătire, nu are prea multe minute în picioare, dar este într-o formă bună. A revenit foarte dinamic. M-am uitat la ceea ce s-a lucrat sezonul trecut, cei trei sunt obișnuiți să joace împreună.

ADVERTISEMENT

Ney și Leo sunt puțin mai în ritm, dar nu mă tem și știu că Kylian va ajunge foarte repede la forma maximă. Vom vedea dacă va fi titular cu Montpellier și câte minute îi vom da”, a declarat Galtier, conform site-ului vipsg.fr.

PSG în căutarea unui atacant

Tehnicianul lui PSG, care va debuta la meciul cu Montpellier pe Parc des Princes, a dezvăluit faptul că își dorește să mai aducă un atacant în lot, însă a precizat că în acest moment nu există siguranța că un astfel de transfer se va realiza.

ADVERTISEMENT

”Messi reprezintă exemplul de urmat. A câștigat totul. Are distincții individuale, dar nu este niciodată mulțumit. Se simte bine alături de noi. Când ‘Leul’ zâmbește, echipa zâmbește. La antrenament, este la fel, este iubit și admirat de colegii săi.

Ne dorim aducerea unui nou atacant. Clubul lucrează foarte mult. Sunt în contact direct cu Luis Campos în acest sens. Va ajunge acest jucător? Nu avem nicio garanție pentru asta. Nu pot confirma că va sosi un atacant, dar clubul lucrează din greu la asta.

ADVERTISEMENT

Va fi emoție la primul meu meci pe Parc des Princes și sunt foarte fericit că voi fi acolo. Cred că vom avea parte de o primire călduroasă, pentru că jucătorii muncesc din greu și merită. Îmi doresc ca jocul nostru să readucă suporterii aproape de echipă”, a mai spus Galtier, care a impus o serie de măsuri stricte de la venirea la PSG.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Montpellier: 1,57 este cota pentru „sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT