Sport

PSG se destramă. Neymar, aproape de o plecare în zona Golfului. Când este așteptat să se facă transferul

PSG este pe cale să se despartă și de superstarul Neymar, brazilianul fiind foarte aproape de un transfer în zona Golfului.
26.06.2023 | 15:33
PSG se destrama Neymar aproape de o plecare in zona Golfului Cand este asteptat sa se faca transferul
PSG este pe cale să se despartă și de superstarul Neymar, brazilianul fiind foarte aproape de un transfer în zona Golfului. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul a căzut în dizgrația șeicilor care bagă bani la colosul din capitala Franței din cauza numeroaselor sale escapade, a accidentărilor și a faptului că în vestiar crează foarte multe animozități, iar aceștia fac tot posibilul să scape de el.

Al Hilal îl transferă pe Neymar de la PSG

După ce s-a vorbit de o mutare în Premier League, mai multe formații de top de acolo fiind interesate de aducerea sa, dar și de o întoarcere la Barcelona, se pare că Neymar o va părăsi pe PSG pentru un transfer în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul saudit Ahmed Al-Ajlan, citat de publicația Forbes, a anunțat că formația Al Hilal este aproape de aducerea unui jucător important din Europa, fără a da însă vreun nume. ”Al Hilal va transfera un jucător, care va fi bomba sezonului și despre care va vorbi toată lumea”, a spus acesta.

Presa din Golf a săpat pe acest subiect și a aflat că jucătorul care va ajunge la formația saudită este Neymar, care ar urma să primească un pachet salarial comparabil cu cel al lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, în jurul a 200 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul brazilian, care mai are contract cu PSG până în vara lui 2025, pare atras de ideea de a lăsa fotbalul european pentru cel din Golf, astfel că sunt șanse foarte mari ca afacerea să fie încheiată în zilele următoare, iar anunțul oficial să se facă în această săptămână.

Câți bani vrea PSG pentru a-l lăsa pe Neymar să plece

Primele informații despre o posibilă mutare a lui Neymar la Al Hilal au început să apară la începutul săptămânii trecute, șeicii dorind să aducă un nume mare la echipă după ce au ratat transferul lui Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Cota de piaţă a lui Neymar este de 70 de milioane de euro, iar PSG vrea să obţină o sumă asemănătoare prin care să îşi scoată o parte din investiţia semnificativă realizată în urmă cu şapte ani, când a plătit 222 de milioane de euro pentru a-l lua de la Barcelona.

Dacă din punct de vedere profesional Neymar are o vară agitată, din punct de vedere personal lucrurile merg bine pentru superstarul brazilian. Prietena fotbalistului, Bruna Biancardi, îi va dărui un copil.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al Barcelonei vrea să-și întemeieze o familie cu Bruna Biancardi și astfel cei doi și-au oferit a doua șansă, după ce fotbalistul brazilian a înșelat-o în mai multe rânduri. Însă, partenera lui Neymar a pus trei condiții pentru a continua relația cu acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: