Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Punct final în conflictul Dan Șucu – Valeriu Iftime?! ”Măcelărit? E un cuvânt de la filmul Clanul!”. Video Exclusiv

Dan Șucu a început un conflict cu FC Botoșani după accidentarea lui Jayson Papeau din meciul tur cu Rapid, însă Valeriu Iftime i-a pus capăt la FANATIK SUPERLIGA.
02.03.2023 | 15:25
Punct final in conflictul Dan Sucu  Valeriu Iftime Macelarit E un cuvant de la filmul Clanul Video Exclusiv
Dan Șucu a început un conflict cu FC Botoșani după accidentarea lui Jayson Papeau din meciul tur cu Rapid, însă Valeriu Iftime i-a pus capăt la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-un mesaj transmis suporterilor rapidiști înainte de partida cu FC Botoșani, din etapa a 28-a din SuperLiga, co-acționarul din Giulești a pus accent pe accidentarea gravă suferită de mijlocașul francez după un duel cu Antoni Ivanov, la întâlnirea din toamnă.

Valeriu Iftime închide conflictul cu Dan Șucu

Într-o interveție telefonică la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime a ținut să încheie conflictul cu Dan Șucu și consideră că accidentarea lui Jayson Papeau nu a venit în urma unei intervenții intenționate.

ADVERTISEMENT

”M-am salutat cu domnul Șucu. Nu cred că domnul Șucu are instrumente și nici eu urechi să aud un asemenea subiect (n.r. – accidentarea lui Jayson Papeau de la meciul tur). Nu știu ce a spus. Ca un om politicos ce vreau să fiu m-am dus și i-am urat toate cele bune.

I-am spus că vreau să fie un meci frumos și chiar dacă iau bătaie cu 5-4 nu mă supăr. Dar să dau și eu patru goluri Rapidului, să fie un spectacol frumos. Și în mare am avut dreptate, nu a fost 5-4, dar a fost un meci frumos.

ADVERTISEMENT

E adevărat că Papeau a ajuns în spital, dar asta este viața de fotbalist. Eu nu cred că cel care l-a accidentat, mi se pare că Ivanov, a făcut-o cu intenție. Ivanov este un copil absolut minunat. A avut ghinion Papeau. Asta cu măcelăritul este un cuvânt de la filmul Clanul.

Nu m-aș băga în subiectul ăsta. Acum Papeau se antrenează, ce să mai vorbim. Dacă ar fi fost cea mai mică intenție, mai ziceam, dar fotbalul este un sport de contact, bărbătește, se mai întâmplă. Mi-a părut rău, pentru că mie îmi place de Papeau, e un fotbalist bun”, a declarat Iftime.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Vine Iftime acționar la Rapid?

Întrebat de Robert Niță la emisiunea FANATIK SUPERLIGA dacă ar vrea să vină ca acționar la Rapid în viitor pentru ca giuleștenii să devină o forță, patronul de la FC Botoșani a ținut să glumească pe seama lui Dan Șucu.

”Nu mă pot apropia de domnul Șucu pentru că e prea mândru. Nu primește moldovenii d-ăștia… Rapidul este o echipă frumoasă. Eu am spus că zestrea mare a omului este mintea, cum zestrea mare a fotbalului sunt spectatorii”, a spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Jayson Papeau a revenit în echipa Rapidului în urmă cu o etapă, la victoria împotriva Chindiei Târgoviște, iar în meciul de la Botoșani a fost introdus pe teren la pauză și a dat centrarea la golul superb reușit de Dragoș Grigore.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT