Sport

Pus pe liber de Rapid în vară, un campion al României şi-a găsit echipă după 7 luni! Unde vrea să îşi revitalizeze cariera. Exclusiv

Romario Moise a avut un sezon de coşmar. Pus pe liber de Rapid la începutul stagiunii, omul care a câştigat campionatul cu Astra a semnat şi vrea să îşi revitalizeze cariera.
11.04.2023 | 16:20
Pus pe liber de Rapid in vara un campion al Romaniei sia gasit echipa dupa 7 luni Unde vrea sa isi revitalizeze cariera Exclusiv
Romario Moise şi Cristi Săpunaru, în perioada Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Romario Moise este unul dintre jucătorii de perspectivă din SuperLiga. La doar 20 de ani a devenit campion al României cu Astra Giurgiu (2016) sub comanda lui Marius Şumudică, însă evoluţiile în carieră au fost sinusoidale.

Pus pe liber de Rapid în vară, un campion al României şi-a găsit echipă după 7 luni!

După ce a fost împrumutat de Astra la Petrolul şi UTA Arad, Moise a semnat în 2021 cu Rapid, în sezonul în care echipa a revenit în elita fotbalului românesc. A fost om de bază în primul sezon pentru giuleşteni, pentru care a evoluat în 25 de partide.

ADVERTISEMENT

Însă, actualul sezon a fost unul de coşmar pentru mijlocaşul ofensiv. Adi Mutu l-a folosit în prima etapă a stagiunii, în înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1, dar o accidentare la coapsă l-a scos din circuit. A lipsit trei etape, iar de la 1 septembrie a fost pus pe liber de Rapid:

“Romario Moise nu va mai continua în Giulești Mijlocașul de 25 de ani, ce a marcat de două ori în 26 de partide, se desparte de clubul nostru după un an la Rapid. Mult succes în continuare și mulțumim pentru tot, Romario!”, au scris giuleştenii.

ADVERTISEMENT
Romario Moise şi Junior Morais în tricoul Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
Romario Moise şi Junior Morais în tricoul Rapidului. Sursa: sportpictures.eu

Romario Moise a semnat cu Beroe! Vrea să îşi revitalizeze cariera în Bulgaria

După despărţirea de Rapid a urmat o perioadă complicată pentru fotbalist. Nu şi-a găsit imediat echipă şi a stat pe bară nu mai puţin de şapte luni. FANATIK a aflat că Romario Moise vrea să îşi revitalizeze cariera în Bulgaria.

El a semnat zilele trecute cu Beroe Stara Zagora, acolo unde a debutat deja. A jucat primele sale minute din august 2022, în confruntarea cu Spartak Varna, câştigată de noua sa echipă cu 4-0.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul speră să se poată pune pe picioare în Bulgaria, astfel încât în vară să îi fie mai uşor să îşi găsească o echipă competitivă. Mijlocaşul şi-ar dori să revină în SuperLiga şi speră să prindă cât mai multe minute până la finalul sezonului.

Numit după fostul internaţional brazilian, Romario! Şi fratele său poartă prenumele unui mare fotbalist

Tatăl lui Romario Moise l-a numit pe fotbalist după celebrul internaţional brazilian Romario. A fost fan al naţionalei “Carioca” în 1994 când Brazilia a câştigat titlul mondial şi l-a numit pe fiul său după jucătorul preferat.

ADVERTISEMENT

Romario Moise mai are un frate, Antonio, şi el fost fotbalist la Astra Giurgiu. Antonio Moise a fost numit şi el după un fost mare internaţional, Antonio Conte, italianul devenit şi antrenor de succes după retragere.

  • 2016 este anul în care Romario Moise a câştigat titlul cu Astra
  • 26 de ani are Romario Moise
ADVERTISEMENT