Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răchită, răspuns neașteptat la întrebarea-capcană a lui Giani Kiriță. „Vivi, tu te-ai poza cu trofeele lui Dinamo?”

Cum a răspuns Vivi Răchită la întrebarea capcană pe care i-a pus-o Giani Kiriță
27.02.2024 | 21:55
Rachita raspuns neasteptat la intrebareacapcana a lui Giani Kirita Vivi tu teai poza cu trofeele lui Dinamo
Răchită, răspuns neașteptat la întrebarea-capcană a lui Giani Kiriță. „Vivi, tu te-ai poza cu trofeele lui Dinamo?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită și Giani Kiriță au dezbătut unul dintre ultimele evenimente de la Dinamo. Pe lângă înfrângerea de la Cluj, scor 0-4, cu CFR, „câinii” au fost loviți și de gestul conducerii, care s-a pozat cu vitrina de trofee a ardelenilor.

Ce răspuns a dat Vivi Răchită când Giani Kiriță l-a întrebat dacă s-ar poza cu trofeele lui Dinamo

„Vivi, dacă tu ai fi conducătorul la Petrolul, ai veni la Dinamo, la meciul cu Dinamo, te-ai poza cu trofeele lui Dinamo?”, a întrebat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

„Aș lua o piatră, aș veni cu ea și aș sparge geamul de la vitrina cu trofee”, a fost răspunsul lui Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30. „Despre asta e vorba, Horia.

Dacă puneau o poză cu trofeele noastre și pozau amândoi zicea toată lumea ‘bravo vouă’. Dar așa? Te duci la o rivală de-a noastră și faci poză cu trofeele lor?”, a adăugat Kiriță.

ADVERTISEMENT

Nici Adrian Ilie nu e de acord cu gestul făcut de Nicolescu și Voicu și a comparat situația cu cea a petrecăreților de la Rapid, Albu și Borza. „Nu mi se pare normal ca conducătorii unor cluburi să meargă la CFR, la Galați și să se pozeze. Pot să meargă la Barcelona, Manchester, dar în campionat? E o greșeală. Poți să îți faci. Dar nu dai la presă sau nu apari pe unde apari.

Că Dinamo are mulți suporteri. Și echipa nici nu trece printr-o perioadă foarte bună. Exact cum am zis și de Albu și Borza. Că dacă ieșeau în oricare altă sâmbătă, nu când a fost momentul lor, nu era o problemă. Nici ăsta nu e un moment fericit pentru conducătorii lui Dinamo”, a declarat „Cobra”.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: „Vitrina lui Dinamo ar trebui să fie de 10 ori mai mare”

„Aici e vorba de simbolitică. Tu crezi că e un fapt ieșit din comun să mănânci mici cu muștar și pâine proaspătă? Nu e nimic, că facem toți asta. Dar e normal să mănânci mici cu muștar la operă? E ieșit din comun.

Asta e vorba de simbolistică. Îți vine să mânânci, ai poftă. Dacă vrei să faci o poză acolo în primul rând nu faci cu tine. Faci o poză întregii vitrine și zici când va fi noul stadion Dinamo vrem să ne facem vitrina cu trofee și pozăm să vedem cum arată la ăștia, la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Dacă tu îți faci poză lângă trofeu, înseamnă că ăsta a fost gândul tău, să râzi lângă un trofeu. Nu poți face orice lucru ai dori tu să faci ca un spectator ca un fan de fotbal când ești implicat. Și eu îmi doresc să mai joc la pariuri, dar de când am venit la FRF e un regulament și nu mai am voie. Chiar dacă mi-e dor uneori să bag acolo 5-10 lei pe un pariu.

Mă supun regulamentului, mă supun simbolisticii. Trebuie să fiu atent la oamenii care sunt în jurul meu. Păi poza aia ajunge în fața unui suporter de-al lui Dinamo. ‘De ce să fac poză cu vitrina aia? Că a noastră dacă o facem e de 10 ori mai mare. Noi avem ce pune în ea, trebuie doar să ne ocupăm să o facem’”, a încheiat Andrei Vochin.

Giani Kirita, FARA MILA dupa GAFA facuta de Eugen Voicu si Andrei Nicolescu: “AMATORISM”

ADVERTISEMENT