Sport

Radu Petrescu îl arbitrează pe Cristiano Ronaldo! A ieşit scandal după ultimul meci condus în Arabia Saudită

Radu Petrescu va conduce meciul dintre Al Nassr, echipa lui Ronaldo şi Al Wehda, din semifinalele Cupei Regelui. Centralul român a greşit la ultimul meci condus în Arabia.
23.04.2023 | 16:11
Radu Petrescu il arbitreaza pe Cristiano Ronaldo A iesit scandal dupa ultimul meci condus in Arabia Saudita
Cristiano Ronaldo, atacantul lui Al Nassr. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Radu Petrescu a fost delegat la semifinala Cupei Regelui din Arabia Saudită, meciul dintre Al Nassr şi Al Wehda. Formaţia lui Cristiano Ronaldo este favorită în semifinala care se va desfăşura într-o singură manşă.

Radu Petrescu îl arbitrează pe Cristiano Ronaldo!

Învingătoarea acestui duel va întâlni în finală Al Hilal sau Al Ittihad, liderul la zi în Arabia Saudită. Al Nassr a obţinut doar un punct în ultimele două meciuri de campionat şi riscă să rateze acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci condus de arbitrul bucureştean în Arabia Saudită a fost pe data de 14 martie, în confruntarea dintre Al Hilal şi Al Fateh, gazdele reuşind să câştige cu scorul de 3-1.

A fost imediat după ce Radu Petrescu a condus finala pentru play-off dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi FC U Craiova. Covăsnenii s-au impus cu 4-0 atunci. Doar 49 de ore mai târziu, arbitrul român a condus meciul din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

A ieşit scandal după ultimul meci din Arabia Saudită! Deciziile românului, contestate

Însă, a ieşit scandal după prestaţia lui Radu Petrescu în meciul Al Hilal – Al Fateh. Prima greşeală a venit după un sfert de oră când nu a văzut un henţ făcut de unul dintre jucătorii oaspeţilor. Dar decizia a fost corectată de VAR.

A doua decizie a fost luată în minutul 67 când Radu Petrescu l-a eliminat pe Al Boleahi de la gazde, pentru cumul de cartonaşe galbene. Deşi arbitrul a fost acoperit de regulament, la finalul meciului a ieşit scandal din cauza deciziilor luate de român.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a scăpat de suspendare după un gest golănesc

Lui Cristiano Ronaldo nu îi merge ca pe roate la noua echipă. Al Nassr a pierdut primul loc după înfrângerea cu Al Hilal, scor 0-2, Al Ittihad fiind lider cu trei puncte avans şi un meci mai puţin disputat.

La finalul meciului pierdut cu Al Hilal, Cristiano Ronaldo a comis un gest golănescu, ducându-şi mâna în zona genitală în timp ce fanii adverşi îi scandau numele lui Leo Messi. Dar superstarul a scăpat de suspendare.

ADVERTISEMENT

Comisia de Disciplină a analizat cazul şi a decis să îl achite pe Cristiano Ronaldo pentru că gestul portughezului nu a fost surprins pe transmisiunea meciului şi a putut fi văzută doar pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT